Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ.



ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/10/2017
    Την Παρασκευή  27 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου  Αθηνών η  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) πραγματοποίησε εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
    Τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας εκπροσώπησαν ο  Τσακίρης Γεώργιος  Β΄ αντιπρόεδρος και Καραγεώργος Σπυρίδων μέλος του ανωτάτου πολιτικού συμβουλίου.
    Στη λαμπρή ομολογουμένως γιορτή κύριος ομιλητής ήταν ο καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  κ. Γρηγόριος Κωσταράς, έφεδρος Αξιωματικός, με θέμα “Ο Φθόγγος και το Ήθος της ελληνικής ελευθερίας”. Ακούσθηκαν τραγούδια και εμβατήρια της ηρωικής εκείνης εποχής από τη Στρατιωτική Μουσική της ΑΣΔΥΣ, καθώς και από τον διαπρεπή  Έλληνα μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κατσαρό που τραγούδησε και έπαιξε στο πιάνο δικά του τραγούδια του έπους του 40.
    Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας συνομίλησε και αντάλλαξε θέσεις και απόψεις με τον  ομιλητή της εκδήλωσης, καθώς και με πολλούς από τους εκλεκτούς καλεσμένους της γιορτής  και γνωστοποίησε την παρουσία του κόμματος στο πολιτικό σκηνικό. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο, αντιπρόεδρο και μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ,  με προέδρους Φορέων αποστράτων αξιωματικών, Συνδέσμων Όπλων και Τάξεων αποφοίτων της Σχολής Ευελπίδων. Συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές και με πολλούς άλλους εκ των παρισταμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου