Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/10/2017)
Ανδρέας
    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, παιδιά, στην πατρίδα μας και σε όλους εμάς τους Έλληνες που αισθανόμαστε Έλληνες. Και προσοχή και εγρήγορση, γιατί ο εχθρός πλέον δεν είναι απλώς «πρό των πυλών» , αλλά πέρασε και μέσα από την πύλη. Και δεν εννοώ τους Τούρκους…
------------
      «Με τη λόγχη χαράξαμε αδρό στα βουνά, τ’ όνομά της – γαλάζιο λουλούδι – Να το πάρει ως τα πέρατα ο θρύλος ξανά στους λαούς να το κάνει τραγούδι»΄… Αυτούς τους στίχους του ποιητή σκέφτομαι, όταν ακούω για το ποσμοϊστορικό «ΟΧΙ» της Αιωνίας Ελλάδος. Της πατρίδας μας. Και όπως σας έγραψα προχτές για τη Θεσσαλονίκη, και με αυτούς τους στίχους με πιάνει ένα «κάτι τι» και ένας κόμπος έρχεται στο λαιμό… Μεγαλώσαμε πιά, και έχουμε γίνει πολύ ευσυγκίνητοι.
------------
    Σιγά να μην πάει ξανά στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος! Αφού τον έβγαλαν, «μετα Βαϊων και κλάδων» που λένε…. Οχτακόσια χρόνια να του ρίξουν, «μέσα» δεν θα μείνει πάνω από  λίγες μέρες. Ίσως είπα και πολλές….
------------
    Για δές τε ρε παιδιά, κάτι ανθρώπινα σκουπίδια που έγιναν υπουργοί την σήμερον ημέρα… Σου λέει ο άλλος, μετά την νομιμοποίηση της καλλιέργειας χασίς στις γλάστρες που πρότεινε, να νομιμοποιήσει και την Ηρωϊνη!!!!!!! Το είχα γράψει για πλάκα, πριν λίγες μέρες, και τώρα βγαίνει αληθινό! Πά, πα, πα…. Δεν πρέπει να ξανασκεφτώ και ξαναγράψω τίποτα…. Τους δίνω ιδέες φαίνεται!
------------
    Τι έκανε, λέει; Οι Αφγανοί λαθρομετανάστες θα ράψουν τα στόματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν τους αναγνωρίζουν σαν πρόσφυγες; Μα, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ όπως και να το κάνουμε. Όσο για το ράψιμο, άς τους δώσουν καπλαντοβελόνες και ψαρόνημα για να τους διευκολύνουν.
------------
    Ποτέ δεν είχα ακραίες απόψεις. Μου τις δημιούργησαν όμως, όλα όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια…
------------
    Και πάλι, ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, συμπατριώτες μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου