Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ο «FOOD BLOGGER» ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ



Ο «FOOD BLOGGER» ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
Ανδρέας
    Αναρωτιέμαι, τι περισσότερο ξέρουν όλοι αυτοί που μας προτείνουν διάφορα μέρη όπου μπορούμε να φάμε καλά και τα λεφτά μας να πιάσουν τόπο. Τόπο στην κοιλιά μας; Έστω! Δεν ξέρω, κατά πόσο έχουν πάει  σε αυτά που προτείνουν…
    Από σήμερα, εγκαινιάζω μια νεα ενότητα, στις «Γαστριμαργικές ατασθαλίες», όπου θα σας προτείνω μέρη στα οποία πήγα, και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από την ποιότητα, όσο και από τις τιμές που βρήκα.
    Η πρότασή μου για σήμερα, είναι η εξής:
«Τρείς κι’ εξήντα» ( Μεζεδοπωλείο)
Μικράς Ασίας 5-7, Τούμπα Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310 935050
    Σε μια γωνιά της οδού Μικράς Ασίας, κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, βρέθηκα προχτές το μεσημέρι, για να γιορτάσω την Εθνική μας Επέτειο. Μου είχαν πεί για αυτό το μαγαζί, και είπα να το δοκιμάσω
    Από την αρχή με εντυπωσίασε η προθυμία και ευγένεια του προσωπικού, καθώς και η ταχύτητα ανταποκρίσεως στις παραγγελίες. Όλα, παρασκευάζονται όταν τα παραγγείλεις, και ο «σέφ» πρέπει να είναι μεγάλος μάστορας! Το μαγαζί φημίζεται κυρίως για τους ψαρομεζέδες του γενικά, και αξίζει να δοκιμάσει κάποιος το καταπληκτικό κριθαρότο με ΦΡΕΣΚΕΣ γαρίδες, το αντίστοιχο ριζότο, τα «βουτηχτά» μύδια, τον μπακαλιάρο με σκορδαλιά , την γαριδομακαρονάδα και χίλια δυό ακόμα πράγματα, έξοχα σερβιρισμένα και σε χορταστικές μερίδες. Στο τέλος, υπάρχει πάντα η προσφορά γλυκού, έτσι για «καπάκι».
    Μαζί με το ποτό, η τιμή σε κάθε άτομο δεν είναι μεγαλύτερη από 12 – 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου