Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Μπλε κρασί: δημιουργεί τάση αλλά και αμφισβητήσεις στις ΗΠΑ



Μπλε κρασί: δημιουργεί τάση αλλά και αμφισβητήσεις στις ΗΠΑ
    Το μπλε κρασί είναι φωτογενές για το Instagram, άρα είναι κατάλληλο και για τους millenials!
    Θυμάστε όταν ενηλικιωθήκατε και σταματήσατε να υποκρίνεστε ότι σας αρέσουν τα ποτά γεμάτα ζάχαρη και αδικαιολόγητα πολύ ανθρακικό; Ε, λοιπόν φαίνεται ότι πολλοί ενήλικες δεν έχουν ακόμα σταματήσει αυτή την συνήθεια! Ένα νέο είδος κρασιού, το μπλέ κρασί έχει αρχίσει να γίνεται τάση και στην Νέα Υόρκη. Ήδη πωλείται σε άλλες 25 χώρες, όπως και στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    Είναι αξιοσημείωτο ότι κανένας από τους ιδρυτές του brand Gik δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο της οινοποίησης, πριν λανσάρουν αυτό το περίεργο στην όψη κρασί.
    "Ξεχάστε τις παραδόσεις και ξεχάστε ότι μιλάμε για αυτό το ποτό που αντιπροσωπεύει το αίμα του Χριστού στην εκκλησία", γράφουν οι αναρχικοί της αλκοόλης στην ιστοσελίδα τους!

    Παρά την τεχνητή εμφάνισή του, η παράξενη απόχρωση του κρασιού είναι στην πραγματικότητα φυσική, δημιουργείται από ανθοκυανίνη, μια χρωστική που υπάρχει στις φλούδες των σταφυλιών και μια βαφή που ονομάζεται ινδιγόνη και εξάγεται από φυτά.
    Οι ιδρυτές του GIK εργάστηκαν με χημικούς μηχανικούς στο Πανεπιστήμιο της Ισπανίας για να δημιουργήσουν αυτή την μοναδική απόχρωση.
    "Το Gik δεν είναι ένα μπλε κρασί, είναι μια επανάσταση", αναφέρει το Instagram bio της μάρκας.
    Στην πραγματικότητα, αυτή η εταιρία είναι τόσο επαναστατική, που υπάρχει αποκλειστικά στο Διαδίκτυο!  Το διαδίκτυο είναι το "πραγματικό γραφείο" τους, εξηγούν στην ιστοσελίδα τους. Πρωτοποριακό.
    Το κρασί αποτελείται από μείγμα κόκκινων και λευκών σταφυλιών, που παράγονται από οινοποιεία στη Γαλλία και την Ισπανία. Στη συνέχεια προστίθενται γλυκαντικά μηδενικών θερμίδων για να παραχθεί η ξεχωριστή γεύση αυτού του επιδόρπιου κρασιού,  που όπως συνιστούν οι παραγωγοί του, ταιριάζει πολύ με γουακαμόλε ή / και σούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου