Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 της «ΚΙΒΩΤΟΥ Ολιστικής Παιδείας των ΕΔ»



ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2017 της «ΚΙΒΩΤΟΥ Ολιστικής Παιδείας των ΕΔ»
      Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.00 στο κατάμεστο ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ’’ θέατρο Θεσσαλονίκης δόθηκε μία εξαιρετική συναυλία. Η συναυλία διοργανώθηκε από την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδας [ ΣΟΝΕ ] [Youth Symphony Orchestra of Greece ] και είχε φιλανθρωπικό σκοπό. Το μουσικό πρόγραμμα ήταν εξαιρετικό, η ορχήστρα απέδωσε καταπληκτικά υπό την διεύθυνση του χαρισματικού και καταξιωμένου πλέον 24χρονου Μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή!!! Την ΣΟΝΕ απαρτίζουν νέοι μουσικοί ηλικίας 13-30 χρόνων από όλη την Ελλάδα, έχει ως σκοπό την εξέλιξη και προώθηση των νέων μουσικών και να πραγματοποιεί συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα {αφιλοκερδώς }!!! Παράλληλα στην εκδήλωση συνέπραξε ο Σύνδεσμός  μας με Έκθεση Ζωγραφικής στον προθάλαμο [ φουαγιέ ] του θεάτρου με καταπληκτικά έργα των ζωγράφων - μελών της ‘’ ΚΙΒΩΤΟΥ’’ [ Ευάγγελος Κουμπής Υποστράτηγος ε.α., Ιωάννης Σωπασής Ταξίαρχος ε.α. , Γεώργιος Στράγκας Συνταγματάρχης ε.α., Περικλής Μπαλάφας  Πρόεδρος τη Ενώσεως Ζωγράφων Θεσ/νίκης & Β. Ελλάδας, Ευάγγελος Κότσης Ζωγράφος ].
      Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τέσσερα μέλη μας [ Υπτγος ε.α. Ζαρκάδας Νικ., Αντγος  Χατζής Δημ., Υπτγος  ε.α. Μαυρουδής  Ελ. και ο Δικηγόρος Μαλισάγγος Αθ. ] συμμετείχαν στην επιτροπή μελέτης και διαμορφώσεως προτάσεων για την επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος. Οι προτάσεις προωθήθηκαν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους για την ενεργό και δημιουργική συμμετοχή τους, ελπίζοντας και σε μία νέα καρποφόρο συναργασία.
      Προσεχείς εκδηλώσεις:
     15 Οκτωβρίου 2017 συναυλία της ΣΟΝΕ στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ και παράλληλη έκθεση ζωγραφικής μελών της Ενώσεως ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδας και μελών της ‘’ΚΙΒΩΤΟΥ’’.
     20-30  Νοεμβρίου 2017 έκθεση ζωγραφικής μελών μας σε συνεργασία με την Ένωση Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδας σε αίθουσα της Λέσχης Θεσσαλονίκης.
    26 Νοεμβρίου 2017 εκδήλωση ‘’ΚΙΒΩΤΟΥ’’ Ολιστικής Παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων προς τιμή των Ενόπλων Δυνάμεων με ομιλία καθηγητή, έκθεση ζωγραφικής μελών μας και συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδας   [ ΣΟΝΕ ]  [ αφιέρωμα στο Ελληνικό τραγούδι υπό την διεύθυνση του χαρισματικού και καταξιωμένου πλέον 24χρονου Μαέστρου Ευάγγελου Αραμπατζή!!!] για την εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ΛΑΦ Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο.
    18-19 Νοεμβρίου 2017 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΠΟΡΤΟ ΠΑΛΛΑΣ θα γίνει το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αμφικτιόνων ‘’Αμφικτιονικά Ιδεώδη’’, διάρκειας 2 ημερών με πολλούς εισηγητές διακεκριμένους πανεπιστημιακούς και άλλες προσωπικότητες, καθώς και νέους επιστήμονες και φοιτητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Μεταξύ των εισηγητών και ο Πρόεδρος της ‘’ΚΙΒΩΤΟΥ’’ Ολιστικής Παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων Υπτγος ε.α. Ελευθέριος Μαυρουδής. Παράλληλα  θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής μελών της ‘’ΚΙΒΩΤΟΥ’’ και της Ενώσεως Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδας. Οργάνωση Συνεδρίου από την ‘’Αμφικτιονία Ελληνισμού’’.
    Το 1ο 10ήμερο του Μαρτίου 2018 εκδήλωση [ Ημερίδα ] της ‘’ΚΙΒΩΤΟΥ’’ για την Κύπρο σε συνεργασία με την Κυπριακή Εστία Θεσσαλονίκης.
   Το 2ο 10ήμερο του Μάιου 2018  εκδήλωση της ‘’ΚΙΒΩΤΟΥ’’  για την προσφορά του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα με εισηγητές αλλοδαπούς επιστήμονες και με παράλληλη έκθεση ζωγραφικής μελών μας σε συνεργασία με την Ένωση Ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδας σε αίθουσα που θα καθορισθεί.
   Μέχρι το 1ο 10ήμερο του Ιουνίου 2018 ενδιάμεσα θα υπάρξουν και άλλες εμβόλιμες εκδηλώσεις και διαλέξεις.
                                                                       Για το ΔΣ
           της ‘’ΚΙΒΩΤΟΥ’’ Ολιστικής Παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων [ Βορ.  Ελλάδας ]
                                                                        Ο Πρόεδρος
                                                               Ελευθέριος Μαυρουδής
                                                                         Υπτγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου