Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/10/2017)
Ανδρέας
      Επενδύει 250 εκατ. ευρώ στη Σύρο το Χόλιγουντ ; Πώς το λένε σε εκείνο το παιδικό παιχνίδι… «Αν θέλουμε το πιστεύουμε, γκέο, βαγκέο…»
--------------------------------
    Και ύστερα σου λένε, πως οι Γάλλοι έχουν μυαλό… Προσέλαβαν ... γεράκια για να διώξουν τα περιστέρια από το Παρίσι !!! Με άλλα λόγια, στα καθ’ ημάς, «ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα»! Και τα γεράκια ποιος θα τα διώξει; Να προσλάβουν γάτες να διώξουν τα ποντίκια, και μετά σκύλους να διώξουν τις γάτες! Μου θυμίζει κάποιο παιδικό παραμύθι....
--------------------------------
    Ωραίο και αυτό… Σε φυλάκιση 4 ετών καταδικάστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου για χρέη 1,4 εκατ. Ευρώ! Καλά, ο μπαμπάς δεν βοηθάει καθόλου; Όταν τα «ενθυλάκωναν» εξακολουθητικώς και οικογενειακώς, καλά ήταν. Όταν όμως έρθει η ώρα του λογαριασμού… «κλάμα η κυρία»; Πάντως, είναι και άτυχη. Γιατί, δεν πρόκειται η μέγιστη ηθοποιός Βίκυ Σταμάτη, να αφήσει τον Άκη να δώσει έστω και ένα ευρώ. Τα θέλει όλα για πάρτη της, όταν ο Άκης μας αφήσει χρόνους…… Για το παιδάκι της !
--------------------------------
    Στην Ελλάδα, όλα γίνονται! Οι εφοριακοί μαθαίνουν πάλη για να τα βγάζουν πέρα στους ελέγχους! Τι θα τους μάθουν; Ελευθέρα, Ελληνορωμαική, καράτε, τζούντο, τε-κβο-ντό; Υπάρχει και άλλη λύση, που θα μειώσει και την ανεργία. Να συνοδεύονται από «μπράβους» ( ξέρετε, από εκείνους τους ρωσοτέτοιους που έχουν τα «μαγαζιά» ) στην υπηρεσία τους. Ή , ακόμα καλύτερα, να τους γυρίσουν στα γραφεία και να προσλάβουν νέους, με την βοήθεια της Ομοσπονδίας Πάλης και Βαρέων Αθλημάτων ( Κακιασβίλι και τα ρέστα ).
--------------------------------
    Ανδρομέδα ο Βαγγέλης, και χωρίς εγχείρηση! Αυτό θα πεί να κουνάς σωστά την αχλαδιά!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου