Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/10/2017)
Ανδρέας
      Αυτό με τις φωτοτυπίες ταυτοτήτων, να το προσέξουμε καλά. Ιδιαίτερα το σκανάρισμα, που είναι και το πιο πιστό. Μπορεί κάποιος πολύ εύκολα, να την κάνει στο ίδιο μέγεθος, να αλλάξει φωτογραφία βάζοντας και τις πλάγιες επισημάνσεις, να την πλαστικοποιήσει και μόνο μετά από υποψίες και προσεκτική παρατήρηση μπορεί να φανεί ότι είναι πλαστή. Μπορεί ξαφνικά, να βρεθούμε χρεωμένοι με διάφορα πράγματα, και να μην ξέρουμε από πού μας «ήρθε ο νταμπλάς»!
-------------------------
    Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος, αφού στο προχτεσινό ταξίδι στην Αθήνα μπόρεσα και βρήκα μερικά τεύχη του «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ», που μου έλλειπαν. Οπότε, υπάρχουν ακόμα περισσότερα για να βάζω στο μπλόκ. Από ό τι κατάλαβα, μάλλον αρέσουν σε πολλούς! Και τα «ΚΟΜΙΚΣ», φυσικά….
-------------------------
    Χειμωνιάζει όλο και πιο έντονα… Άντε πετρέλαιο, άντε καυσόξυλα, άντε το αέριο, τα έξοδα αυξάνουν. Χώρια που πρέπει να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα στη ντουλάπα και να ανεβάσουμε τα καλοκαιρινά…. Βέβαια, όσοι έχουν μεγάλες ντουλάπες, τα έχουν όλα «σε πρώτη ζήτηση». Αυτοί συνήθως, δεν έχουν και πρόβλημα από πετρέλαιο, ξύλα, αέριο κτλ…..
-------------------------
    Ανεξαρτησία στην Καταλονία! Πλάκα έχουν αυτοί… Όταν γίνει και στην Σκωτία, όταν ανεξαρτητοποιηθούν οι Φλαμανδοί από τους Βαλώνους, και πάει λέγοντας….
-------------------------
    25.000 ευρώ για να μαζέψουν τα κλαδιά. Μα, εκεί στο Ωραιόκαστρο έχουνκαι τζάκια! Γιατί δεν τα μαζεύουν για προσανάματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου