Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 213 - 601



ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
    Θέλοντας να ξυπνήσω τις αναμνήσεις και το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους, κάθε εβδομάδα, θα βάζω ένα τεύχος από την έκδοση ‘’ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ’’ ( ή ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ όπως τα λέγαμε πιτσιρικάδες ), από την προσωπική μου συλλογή, για να αναπολήσουν τις μέρες που τρέχαμε στο περίπτερο την ημέρα κυκλοφορίας του. Έκανε μόνο 3 δραχμές.
    Η ποιότητα του τεύχους, είναι ανάλογη του χρόνου και της καταστάσεως, αφού η αρχή τους έγινε την δεκαετία του ’50. ( 1954)
    Σε όσους αρέσουν τα ΚΟΜΙΞ και τα παλαιά περιοδικά γενικώς, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.mycomics.gr/
    Σήμερα, σας έχω το τεύχος «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ α/α 213».  . Τομ και Τζέρρυ. Με την 10σέλιδη "Μια μεγάλη γκάφα" όπου ο καταστροφικός Τομ προσπαθώντας να ξεφορτωθεί έναν ξυλοφάγο από την αυλή του, διαλύει τα πάντα εξαιτίας της προβοκατόρικης δράσης των ποντικών. Κι ακόμα Σπάικ και Τάιν (Προπαντός ησυχία), Μπάρυν Μπήαρ (Μια φορά τον χρόνο) και τέλος τα "Πόδια του Βασιλιά" με τον Τομ και τα ποντίκια σε ρόλους σωματοφυλάκων ενός ηλίθιου βασιλιά. Κυκλοφόρησε το Σάββατο 18 Ιουνίου 1960..
    Ελπίζω και οι μικρότεροι να τα ευχαριστηθούν. Σίγουρα, είναι καλύτερα από τις πολιτικές αναλύσεις.    Πατήστε στο λίνκ  http://andremelez.blogspot.gr/   και γυρίστε νοερά 55 – 60 χρόνια πίσω……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου