Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 189ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
    Θέλοντας να ξυπνήσω τις αναμνήσεις και το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους, κάθε εβδομάδα, θα βάζω ένα τεύχος από την έκδοση ‘’ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ’’ ( ή ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ όπως τα λέγαμε πιτσιρικάδες ), από την προσωπική μου συλλογή, για να αναπολήσουν τις μέρες που τρέχαμε στο περίπτερο την ημέρα κυκλοφορίας του. Έκανε μόνο 3 δραχμές.
    Η ποιότητα του τεύχους, είναι ανάλογη του χρόνου και της καταστάσεως, αφού η αρχή τους έγινε την δεκαετία του ’50. ( 1954)
    Σε όσους αρέσουν τα ΚΟΜΙΞ και τα παλαιά περιοδικά γενικώς, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.mycomics.gr/
    Σήμερα, σας έχω το τεύχος «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ α/α 189».  . Κυριακή 6 Οκτωβρίου 1957. Ντόναλντ Ντακ στη 10σέλιδη ιστοριούλα του Καρλ Μπαρκς " Τα ανίψια πιάνουν δουλειά". επίσης η 6σέλιδη του Τέρνερ με το Λυκόπουλο (Ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο), μια 4σέλιδη του Πλούτο (Ο πυροσβέστης) κι άλλη μία του Γκούφυ (Αεροπόρος). Το τεύχος οκολκληρωνέται με στριπάκια του Αλ Ταλιαφέρο.
    Ελπίζω και οι μικρότεροι να τα ευχαριστηθούν. Σίγουρα, είναι καλύτερα από τις πολιτικές αναλύσεις.    Πατήστε στο λίνκ  http://andremelez.blogspot.gr/   και γυρίστε νοερά 55 – 60 χρόνια πίσω……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου