Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/10/2017)
Ανδρέας
      Αυτό με την σύγχρονη έκδοση του «Mr Bitcoin», Αλεξάντερ Βίνικ συγχρόνως στη Ρωσία και στις ΗΠΑ ( ΠΡΟΗΓΉΘΗΚΕ) πολύ μου «βρωμάει» από κάθε μεριά. Υποπτεύομαι «στημένες» αποφάσεις και μεθοδεύσεις «με το αζημίωτο» για κάποιους εμπλεκόμενους, πολιτικούς ή δικαστικούς, αφού είναι γνωστό ότι εάν εκδοθεί στις ΗΠΑ, όπως η πρώτη απόφαση, δεν ξεμπλέκει εύκολα με τους εκεί νόμους ( ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ! ) και θα κάτσει αρκετά χρονάκια «μέσα». Ενώ στην Ρωσία, για απάτη 10.000 ευρώ, εύκολα θα την βγάλει καθαρή. Για αυτό σας λέω, η υπόθεση «βρωμάει» αφόρητα !
-----------------------
    Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει πως η Καταλωνία θα αποσχιστεί από την Ισπανία; Έτσι εύκολο είναι, με ένα δημοψήφισμα, τα αποτελέσματα του οποίου μπορεί να είναι προϊόν προπαγάνδας; Δεν πρόκειται να διαμελισθεί η Ισπανία, αυτό είναι σίγουρο. Για χίλιους δυό λόγους. Για αυτό, και μόλις έφτασαν στο κρίσιμο σημείο της διακήρυξης ( από ποιους και για ποιους;) εφάρμοσαν το πασίγνωστο « ΠΙΣΩ ΤΟΥΡΚΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ»…
-----------------------
    Και πάλι το… ελληνικό θαύμα μπροστά στα μάτια μας ( και μέσα στις τσέπες μας… ). Ενώ ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει περιορισμό του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων της βουλής, με απολύτως μυστήριο τρόπο, ο αριθμός αυξάνεται ! Ελληνικό θαύμα, σας λέω!
-----------------------
    Υποπτεύομαι με βεβαιότητα, πως ο Τσίπρας «καλοβλέπει» την «Δημοκρατική Συμπαράταξη» σαν τον πιο κοντινό του χώρο, και ευελπιστεί πως θα μπορέι να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία, μέχρι και συγχώνευση με το ΣΥΡΙΖΑ των 365 συνισταμένων. Μπορέι και να γίνει. Εάν γίνει και ευοδωθεί, έ, τότε πιά δεν μας σώζει τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου