Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ( 15/6/2017 )



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ( 15/6/2017 )
     Από εχτές και μέχρι 17/6, η Θεσσαλονίκη ρεζιλεύεται και πάλι παγκοσμίως, ελέω Μπουτάρη, με το 6ο πουστοφεστιβάλ. Να πέσουν χαλάζια, κεραυνοί, να φυσήξουν αγέρηδες 14 μπωφόρ, να τους πετάξουν στη θάλασσα, μήπως και δεν ξανάρθουν.
    Και βγαίνει και κάποιος Μπαλάφας, που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, να μας λέει ότι το συμβάν στο Μενίδι που σκοτώθηκε ένα παιδάκι, ήταν…. «μια στραβή» ! Αυτουνού, του χρειάζεται… «μια ίσια» !
    Συνέχεια τηλέφωνο ο Τσίπρας την Μέρκελ; Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος… Μόνο ο Μακρόν προτιμά τις… σιτεμένες; Τρέμε , Περιστέρα !
    Τι μάτς ήταν εκείνο, Θεέ μου ! ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ και το πήραν! Η εποποϊία του μπάσκετ ! Η μεγαλύτερη νίκη, μέχρι την νίκη επι της “dream team” των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο. Τελικά, το μπάσκετ ταιριάζει στους Έλληνες!
    Φτάνει εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο (η) πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με το(η)ν αντρογυναίκα του(ης). Αχαχούχα!
    Κάθε κανάλι TV στην Ελλάδα, για να είναι αξιοπρεπές, πρέπει να έχει δυό «χαριτωμένους» ( πούστηδες δηλαδή ) και δυό «ξωβυζοκωλομπουτούδες» ( τσούλες δηλαδή..). Δοκιμασμένη συνταγή…
    Και βγάζει η ΠΟΕΣ ανακοίνωση για τα φορολογικά, και με την πρώτη λέξη «βγάζει μάτια». ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ! Εξ οικείων τα βέλη για την ταλαίπωρη Ελληνική Γλώσσα, όπου ο κάθε ένας που θέλει να φαίνεται «δημοκρατικός» κοπανάει και τον αυνανισμό του….
    Τελικά, από ότι φαίνεται, έχουμε 153 «πρεζόνια» που πουλάνε τον πατέρα, την μητέρα, τα παιδιά τους για… την δόση τους! Για το καλό μας, βεβαίως, βεβαίως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου