Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Η γνωριμία της μέλλουσας νύφης έκρυβε εκπλήξεις . Ήταν γνωστή του πεθερούΗ γνωριμία της μέλλουσας νύφης έκρυβε εκπλήξεις . Ήταν γνωστή του πεθερού
    Όταν ο νεαρός αποφάσιζε να γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του, στον πατέρα του, δεν φανταζόταν με τίποτα τα όσα θα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.
    Μήλον της έριδος μια νεαρή την οποία ο γιος προόριζε για γυναίκα και νύφη της οικογένειας αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν.
    Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιός ζήτησε από τον πατέρα του, να του γνωρίσει την μέλλουσα σύζυγό του. Το ραντεβού κλείστηκε σε κουτούκι της περιοχής του Ψαροφαϊου, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε ο γιος καθώς η εμφάνιση του πατέρα στο κατάστημα όπου είχε πάει ήδη το ζευγάρι έκανε την υποψήφια νύφη να χάσει... ελαφρώς το χρώμα της.
    Ο πατέρας του νεαρού όσο πέρναγε η ώρα έδειχνε κάτι παραπάνω από άνετος μαζί της ενώ φρόντιζε να της πετάει και σπόντες που αφορούσαν σε προσωπικά της δεδομένα και να της θέτει ειρωνικά ερωτήματα για την πορεία της.
    Η βραδιά έκλεισε με τον πιο απρόσμενο τρόπο, καθώς όταν ολοκληρώθηκε το δείπνο και ενώ πάντα στην ατμόσφαιρα επικρατούσε περίεργο κλίμα, ο νεαρός πρότεινε να πάνε την κοπέλα πρώτα από το σπίτι της και μετά να πάει τον πατέρα του. Η υποψήφια νύφη κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με τον υποψήφιο πεθερό να δηλώνει πως θα κάτσει και αυτός πίσω γιατί νοιώθει πιο άνετα.
    Η διαδρομή προς το σπίτι της νεαρής ήταν ωστόσο όλα τα λεφτά καθώς ο «πεθερός» άπλωνε τα χέρια του πάνω στα απόκρυφα σημεία του σώματός της. Έγινε αντιληπτός από τον οδηγό γιο, ο οποίος ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και έσυρε στην κυριολεξία έξω τον πατέρα του με τον οποίο πιάστηκε στα χέρια.
    Ο διάλογος, συνοδεύθηκε και από αποκαλύψεις εκ μέρους του πατέρα, ο οποίος είπε πως την υποψήφια νύφη που του έφερε -
η οποία το έβαλε στα πόδια όταν ξέσπασε ο καβγάς- την κυκλοφορούσε επί μακρόν σε διάφορα μαγαζιά της νύχτας πριν από καιρό. Η αποκάλυψη έκανε το γιο να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του αλλά να δηλώνει πως παρά την αποκάλυψη δεν θέλει να ξαναδεί τον πατέρα του στα μάτια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου