Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Εμπορος διαμαντιών πάντρεψε 251 ζευγάρια στην Ινδία και τους χάρισε πανάκριβα δώραΕμπορος διαμαντιών πάντρεψε 251 ζευγάρια στην Ινδία και τους χάρισε πανάκριβα δώρα
    251 ζευγάρια παντρεύτηκαν χτες στην Ινδία με τις νύφες να κλέβουν την παράσταση με τις παραδοσιακές τους στολές και τα δεκάδες κοσμήματα και τα τατουάζ.
    Ο μαζικός γάμος έγινε στο Σουράτ της πολιτείας Γκουτζαράτ και η χαρά ήταν διπλή καθώς όσες νύφες παντρεύτηκαν ήταν ορφανές από πατέρα με αποτέλεσμα ένας εκατομμυριούχος έμπορος διαμαντιών να καλύψει τα έξοδα.
    Στον μαζικό γάμο παντρεύτηκαν 251 ζευγάρια, πέντε από τα οποία ήταν μουσουλμάνοι και ένα ζευγάρι ήταν χριστιανοί.
    Ο έμπορος διαμαντιών Mahesh Savani πιστεύει ότι το να παραδίδει τις νύφες στους γαμπρούς είναι ευλογία από τον Θεό και από το 2012 οργανώνει κάθε χρονιά ανάλογους μαζικούς γάμους.
    Ο ίδιος πέρα από τον γάμο αναλαμβάνει και τα δώρα, δίνει στα ζευγάρια δώρα είτε από χρυσό είτε  οικιακές συσκευές και έπιπλα.
    Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι νύφες, οι οποίες φορούσαν σχεδόν τις ίδιες παραδοσιακές στολές, ενώ τα μεγάλα σκουλαρίκια στην μύτη, τα τεράστια κοσμήματα στο κεφάλι τους, το έντονο μακιγιάζ τους και τα τατουάζ στα χέρια της μας έδωσαν μία ιδέα από τους παραδοσιακούς γάμους στην Ινδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου