Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Στήθηκε το Athens Food Market: Γαστρονομία σε καντίνες από δημοφιλή εστιατόρια.Στήθηκε το Athens Food Market: Γαστρονομία σε καντίνες από δημοφιλή εστιατόρια.
    Το 1ο Fix Athens Food Market, μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, ξεκίνησε στην Πλατεία Κοτζιά και για δέκα πέντε ημέρες λειτουργεί ως ένα χωριό γεύσεων.
    Επτά «pop up» καντίνες από γνωστά εστιατόρια την Αθήνας αλλά και μεγάλες εταιρείες τροφίμων, προτείνουν τις δικές τους γεύσεις.
    Τα εστιατόρια που συμμετέχουν είναι: Food Mafia, Po'Boys, Cinco, Polly Maggoo, La Pantera Negra, mama Roux και Ψαράδες
    Μπορείς με τιμές γύρω στα 5 ευρώ να δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις βραβευμένων εστιατορίων και σεφ, που στη σάλα τους, θα κόστιζαν ίσως και το τριπλάσιο της τιμής. 
    Τα συγκεκριμένα εστιατόρια θα δώσουν τη  δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν ξεχωριστές γκουρμέ δημιουργίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Ωστόσο στο χώρο βρίσκουμε νόστιμα μπέργκερ και «ταπεινές» μακαρονάδες, έκπληξη.  
    Μέσα στην πλατεία Κοτζιά, σε διάταξη κύκλου οι καντίνες και ανάμεσά τους, πάγκοι, σταντ, σόμπες για τις χαμηλές θερμοκρασίες, μουσική και μπύρες FIX. 
    Το 1ο FIX Athens Food Market θα λειτουργεί καθημερινά από τις 17:00 έως τις 22:00
    Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τα μεσάνυχτα.
    Τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από τις 11:00 έως τις 16:00 ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα και στις 26 Δεκεμβρίου θα είναι κλειστά.
    Το 1ο FIX Athens Food Market εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου