Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τα 300.000 ευρώ και η αδειοδότηση.



ΗΡΑΚΛΗΣ: Τα 300.000 ευρώ και η αδειοδότηση.
Τα 300.000 ευρώ τα βρήκαν, αφού πούλησαν τον Λάμπρου στον ΠΑΟΚ με αυτό το ποσό.
Όσο για τα υπόλοιπα… «κολοκυθόσπορος για τα λουλούδια» !
«Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται»…. Κυριολεκτικά!
bluearena.gr
    Ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, βάσει και της συνεχούς οικονομικής δυστοκίας που υπάρχει στην ΠΑΕ Ηρακλής, απαιτείται να καταβληθεί έως το τέλος του χρόνου για να εξοφληθούν άπαντες.
    Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, υπόλοιπο τιμ της ομάδας και υπάλληλοι θα είναι «καθαροί» από οφειλές έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2016 εάν συνολικά λάβουν ένα ποσό περίπου 300.000 ευρώ.
    Από εκεί και έπειτα θα υπάρχουν οι υποχρεώσεις για το νέο έτος, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να μην έχουν εισπράξει ευρώ από το συμβόλαιό τους.  Εάν καταβληθούν αυτά τα χρήματα από τον Νίκο Καγιούλη, μιας και ο Σπύρος Παπαθανασάκης παρά τα όσα λέει δε δύναται να συνδράμει οικονομικά όντας στο δικό του μικρόκοσμο, τότε ουσιαστικά κλείνει και ο φάκελος αδειοδότησης.
    Αυτό δε σημαίνει βεβαίως ότι ο Ηρακλής εξασφαλίζει άδεια για την επόμενη χρονιά. Αλλά όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι θα είναι καλυμμένος από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και θα χρειάζεται συμφωνία και με τους «πρώην» και έχοντες λαμβάνειν και αυτοί χρήματα.
    Για να καταφέρει κάτι τέτοιο απαιτείται η κάλυψη και άλλων σημαντικών θεμάτων, με μεγαλύτερο εξ αυτών την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Υψους κάτι λιγότερο των 2 εκ. ευρώ, την οποία ο Νίκος Καγιούλης δημοσίως είχε δηλώσει ότι θα την κάνει ο ίδιος. Άντε….. καλά !
    Ο ελληνογερμανός ατζέντης γνωρίζει πολύ καλά το ύψος των οφειλών και σύμφωνα με τους συνεργάτες του θα είναι σε θέση να τις καλύψει. Απομένει φυσικά να φανεί εκ του αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου