Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Πολάκης: Εχω πάρει και μαχαίρι και μπαλτά...



Πολάκης: Εχω πάρει και μαχαίρι και μπαλτά...
Ξέχασες το κονσερβοκούτι, ‘’σύντροφε’’…..
    Ένταση δημιουργήθηκε όταν ομάδα νοσηλευτών επιχείρησε να εισβάλει στο υπουργείο Υγείας, ζητώντας συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη.
    Οι άνδρες της ασφάλειας κατέβασαν τα ρολά του κτιρίου, με αποτέλεσμα οι νοσηλευτές να τα χτυπούν με τα χέρια τους και να ζητούν επιτακτικά να κατέβει ο κ. Πολάκης. Όπως και έγινε.
    Μάλιστα, κάποια στιγμή ο κ. Πολάκης, κρατώντας μικρόφωνο, είπε απευθυνόμενος στους νοσηλευτές:
    «Ό,τι αδικίες έχουν γίνει στο παρελθόν, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το διορθώσουμε. Είμαστε από την ίδια όχθη του ποταμιού. Βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα όπου κάποια πράγματα θα αρχίσουν να φαίνονται» είπε ο κ. Πολάκης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν σύντομα προσλήψεις προσωπικού.
    Εκείνη την ώρα ακούστηκε από το πλήθος ένα «κι εμείς σ’ αγαπάμε», με τον αναπληρωτή υπουργό να διαβεβαιώνει πως «βάζουμε πλάτη, τρέχουμε και έχουμε βάλει το κεφάλι μας στον ντορβά».
    «Σας το λέω στα ίσια. Ξέρω τι πλάτη βάζετε, βάλτε λίγη ακόμη. Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει ξεκινήσει από τα πολύ χαμηλά σκαλοπάτια, δεν ήρθαμε εδώ επειδή είμαστε γόνοι οικογενειών. Δεν περιφρονούμε ποτέ τα κάτω σκαλοπάτια, ξέρουμε από πού είχαμε ξεκινήσει και εκεί θα ξαναγυρίσουμε».   Τότε ακούστηκε μια φωνή να του λέει "πάρε μαχαίρι" με τον κ. Πολάκη να απαντά:
«Έχω πάρει και μαχαίρι και μπαλτά και με βρίζει ό,τι ΜΜΕ υπάρχει αλλά δεν πρόκειται να σταματήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου