Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Πάνω από 1.800 κλασσικά αυτοκίνητα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη.Πάνω από 1.800 κλασσικά αυτοκίνητα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη.
    Έκθεση κλασικών οχημάτων, το 1ο Classic Festival Βόρειας Ελλάδας, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία.
    Κανονικά η έκθεση ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσει έως τις 23 Μαΐου, ωστόσο, λόγω της κακοκαιρίας του Σαββατοκύριακου, θα παρατείνει την λειτουργία της μέχρι και το Σάββατο 28 Μάη.
Όπως τονίζουν οι διοργανωτές:  
    «Η αγάπη και το πάθος μας για τα κλασικά οχήματα και την ρετρό εποχή, μας οδήγησαν στη διοργάνωση επιτυχημένων εκθέσεων τα τελευταία 6 χρόνια στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Αθήνα, στην Καρδίτσα και στην Τρίπολη Αρκαδίας. Συνολικά διοργανώσαμε 14 εκθέσεις, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.800 κλασικά αυτοκίνητα και πέρασαν πάνω από 70.000 επισκέπτες.
     Μέσα από αυτές τις εκθέσεις καταφέραμε να πετύχουμε:
         - την συσπείρωση και αλληλογνωριμία των φίλων της παλαιάς εποχής.
         - την μετάγγιση της αγάπης μας στη νέα γενιά.
         - την προβολή των επαγγελματιών του χώρου του αυτοκινήτου.
         - την γνωριμία των επισκεπτών με το περιοδικό Classic Century.
         - τη νοσταλγία του παρελθόντος μέσα από μουσική, φωτογραφίες, ομιλίες.
         - τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

    Οι εκθέσεις αυτές πέρα από το πανέμορφο θέαμα, αποτελούν και ένα πολιτιστικό αγαθό που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να μεταφέρουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν.
     Για πρώτη φορά φέτος αποφασίσαμε να διοργανώσουμε την έκθεση μας στην όμορφη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Μακεδονικού όπου θα μαζευτούν κλασικά οχήματα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
     Η είσοδος είναι δωρεάν και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!!! Σας περιμένουμε στη μεγάλη γιορτή των κλασικών οχημάτων».
    Από Δευτέρα 23/5 - Παρασκευή 27/5 η έκθεση θα είναι ανοικτή από 5 απόγευμα - 10 βράδυ και το Σάββατο 28/5 από 10 το πρωϊ μέχρι 10 το βράδυ
    Η έκθεση στηρίζει το ορφανοτροφείο θηλέων στη Θεσσαλονίκη "ΜΕΛΙΣΣΑ".
    Πρόσβαση:Πολίχνη, Κόμβος Ευκαρπίας Όπισθεν Κωτσόβολου. Λεωφορείο No. 38

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου