Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Προς τον Πρόεδρο Πούτιν: «Οι μεγάλες χώρες και οι μεγάλοι ηγέτες μπορούν να λαμβάνουν γενναίες αποφάσεις»



Δρ. Ιωάννης Παρίσης  Υποστράτηγος ε.α., Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης / Διεθνών Σχέσεων
Προς την Α.Ε.
τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας 
Κύριο Βλαντιμίρ Πούτιν
    Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Ρωσικής Ομοσπονδίας,
    Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα. Καλώς ήλθατε στη Μακεδονία, το χώμα της οποίας θα πατάτε σήμερα κατά την προσκυνηματική επίσκεψή σας στο Άγιο Όρος.
    Γνωρίζετε βέβαια, ότι μερικά χιλιόμετρα βορείως του αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης,  όπου θα αφιχθείτε και από όπου θα αναχωρήσετε, υπάρχει ένα κράτος που έχει κλεμμένο όνομα! Το έχει κλέψει από τους Έλληνες. Όπως έχει κλέψει και ελληνική ιστορία, ενώ χρησιμοποιεί ψευδώνυμη εθνικότητα και ψευδώνυμη γλώσσα.
    Δυστυχώς, Κύριε Πρόεδρε, η χώρα σας ήταν μεταξύ των πρώτων κρατών παγκοσμίως που αναγνώρισε, με το κλεμμένο ελληνικό όνομα, αυτό το κράτος, από την αρχή της ίδρυσής του, το 1992. Πρόκειται για κάτι που προκαλεί πικρία και θλίψη στις χιλιάδες φίλων και θαυμαστών σας στην Ελλάδα, πολλοί από τους οποίους πραγματικά σας λατρεύουν.
    Θα ήταν λοιπόν μία εξαιρετική ευκαιρία, ευρισκόμενος στην Μακεδονία, να ανακαλέσετε την ατυχή εκείνη απόφαση.
    Με τον τρόπο αυτό, αφενός θα αποκαταστήσετε μία αδικία και προσβολή προς τον Ελληνικό Λαό, ειδικά προς εμάς τους Μακεδόνες, αφετέρου θα δείξετε ότι οι μεγάλες χώρες και οι μεγάλοι ηγέτες μπορούν να λαμβάνουν γενναίες αποφάσεις. Δείτε το σαν μια ανταπόδοση προς την αγάπη των Ελλήνων προς το πρόσωπό σας και την χώρα σας.
    Με ειλικρινή εκτίμηση και τον προσήκοντα σεβασμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου