Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

9.Πως η Χρυσή Αυγή μπορεί να τινάξει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στον αέρα



9.Πως η Χρυσή Αυγή μπορεί να τινάξει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στον αέρα
ΤΗΝ ΗΔΗ ΤΙΝΑΓΜΕΝΗ ??? ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΕΝΗ ????
    Κι όμως υπάρχει ένα σενάριο που αφορά στη Χρυσή Αυγή και τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας που “τρομάζει” όλες τις πλευρές εντός του κοινοβουλίου και προκαλεί έντονες συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών
    Η Χρυσή Αυγή διαθέτει 16 βουλευτές και  με τις ψήφους των βουλευτών του μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.
    Μια αλλαγή στάσης και ψήφιση την επιλογής Δήμα από μέρους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μπορεί να οδηγήσει σε εκλογή Προέδρου, ωστόσο αυτό είναι κάτι που πολλοί απεύχονται.
    Δεν είναι όμως αυτό το σενάριο που προκαλεί ανησυχία.
    Με τη στάση τους κατά τις τελευταίες ψηφοφορίες οι Χρυσαυγίτες βουλευτές μάλλον προκάλεσαν έκπληξη καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν έκτροπα.
    Μάλιστα πολλοί τόνιζαν ότι και κατά τη χθεσινή ψηφοφορία και όταν οι βουλευτές Μπούκουρας και Αλεξόπουλος που προέρχονται από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής ψήφισαν υπέρ του Σ. Δήμα από μέρους των υπολοίπων δεν υπήρξαν αντιδράσεις.
    Ποιος είναι λοιπόν ο μεγάλος φόβος;
    Ένα οργανωμένο σχέδιο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.
    Σύμφωνα με το σενάριο αυτό οι χρυσαυγίτες κατά την κρίσιμη ψηφοφορία της 29ης θα απέχουν από την πρώτη ανάγνωση των ονομάτων, θα μπουν στην αίθουσα κατά τη δεύτερη ανάγνωση και την εκφώνηση των ονομάτων των απόντων έτσι ώστε καθώς θα έχει διαμορφωθεί το αποτέλεσμα βάσει των ψήφων των υπολοίπων να στρέψουν πάνω τους τα φώτα όλου του πλανήτη.
    Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα συμβεί στην περίπτωση που κατά την πρώτη ανάγνωση των ονομάτων, όταν εκφωνούνται τα ονόματα των βουλευτών επικρατείας ο Χ. Παππάς ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα.
    Ο Χ. Παππάς ψηφίζει νωρίτερα από τον  Λυκούδη και πολλούς ανεξάρτητους βουλευτές που στηρίζουν την υποψηφιότητα Δήμα, εάν ψηφίσει ο χρυσαυγίτης βουλευτής υπέρ του Σ. Δήμα ίσως προκαλέσει την αντίδραση των κεντροαριστερών βουλευτών και να τους οδηγήσει σε αποχή ή στην καταψήφιση της υποψηφιότητας Δήμα.

1 σχόλιο: