Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

9.ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ9.ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
    Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο President , Λεωφόρος Κηφισίας 43 στην Αθήνα, (ΜΕΤΡΟ Στάση ΠΑΝΟΡΜΟΥ), στην αίθουσα «COSMOS», συγκαλείται η Κεντρική Επιτροπή του Συνδέσμου.
Α. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
    α. Όσοι υπέγραψαν το Καταστατικό του κόμματος.
    β. Όσοι εξελέγησαν μέλη στο Α΄ Τακτικό Συνέδριο του Μαρτίου 2012.
    γ. Όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι βουλευτές του Συνδέσμου στις εθνικές εκλογές του 2012.
    δ. Όσοι συμμετείχαν ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Συνδέσμου στις ευρωεκλογές του 2014.
Β. Θέματα:
    α. Εκλογή νέου Προέδρου και μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.
    β. Καθορισμός του χρονικού διαστήματος λειτουργίας του νέου Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες.
    γ. Εκτίμηση της πολιτικής καταστάσεως στη Χώρα και των προοπτικών της μελλοντικής πορείας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας αναλόγως των εξελίξεων εν όψει της ενδεχόμενης διεξαγωγής εθνικών εκλογών.
    δ. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2014.
    ε. Έγκριση Π/Υ έτους 2015.
   Επίσης μπορούν να παρευρεθούν μέλη και φίλοι του Συνδέσμου και να διατυπώσουν την άποψή τους στις εργασίες της ΚΕ.
Γ. Τρόπος διεξαγωγής ψηφοφορίας εκλογής Οργάνων:
    α. Εκλογή Προέδρου. Με απόλυτο σεβασμό στην ελεύθερη κρίση των μελών της ΚΕ και υψηλή αίσθηση δημοκρατικότητος θα επιλεγεί ως νέος Πρόεδρος με ψηφοφορία, ο προτιμώμενος μεταξύ των μελών του κόμματος, χωρίς προηγούμενη υποψηφιότητα,
    β. Εκλογή μελών ΑΠΣ. Όσοι είναι μέλη της ΚΕ και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι μπορούν να θέσουν την υποψηφιότητά τους είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συνδέσμου, syndemsosee@gmail.com μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015 είτε προσερχόμενοι στην αίθουσα την ημέρα της σύγκλησης της ΚΕ ώστε να συνταχθεί ψηφοδέλτιο και να επακολουθήσει η ψηφοφορία.
    γ. Διάρκεια ψηφοφορίας . Από 11:00 έως 12:30 ώρα.
    δ. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη της ΚΕ.
   Μετά το πέρας της διαδικασίας της ψηφοφορίας θα επακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των μελών της ΚΕ καθώς και η ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
   Η σύγκληση της ΚΕ της 4ης Ιανουαρίου 2015 είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας και παρακαλούμε όλους να συμμετάσχουν και να σταθούν δίπλα μας. Να καταθέσουν ελεύθερα τις απόψεις τους ώστε μέσα από τις καταστατικές και δημοκρατικές διαδικασίες καθώς και από την ειλικρινή επικοινωνία να καθορισθεί το πλαίσιο της μελλοντικής πορείας του ΣΕΕ προς όφελος της Πατρίδος και μόνο.
Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2015
Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου