Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

10.Η γυναίκα με το κοντό ξανθό μαλλί που αναστάτωσε χθες τη Βουλή -Το σύνθημα στην μπλούζα της που την οδήγησε εκτός αίθουσας10.Η γυναίκα με το κοντό ξανθό μαλλί που αναστάτωσε χθες τη Βουλή -Το σύνθημα στην μπλούζα της που την οδήγησε εκτός αίθουσας
http://www.iefimerida.gr
    Mπορεί από τα έδρανα των βουλευτών  , κατά τη διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, να μη δόθηκε αφορμή για σούσουρο, ένταση ή σχόλια (όπως είχε γίνει στην πρώτη, όταν βουλευτής της ΝΔ έκανε λάθος στην ψήφο του), ωστόσο για ελάχιστα δευτερόλεπτα επικράτησε αναστάτωση. Αιτία; Μια κυρία από τα θεωρεία που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση.
    Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, λοιπόν, σε κάποια στιγμή μία γυναίκα από τα θεωρεία σηκώθηκε και έδειχνε την μπλούζα της, στην οποία υπήρχε το σύνθημα «ΒΡΩΜΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ». Αμέσως ήρθε η ασφάλεια και της ζήτησε να καθίσει κάτω. Η γυναίκα με το κοντό ξανθό μαλλί και τα κόκκινα γυαλιά προέβαλε αντιρρήσεις στους άνδρες της ασφάλειας και έτσι αποφάσισαν να την απομακρύνουν από τα θεωρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου