Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

2.Δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς στον αύλειο χώρο του ΑΠΘ2.Δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς στον αύλειο χώρο του ΑΠΘ
    Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά έπειτα από ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν από αγνώστους χθες το απόγευμα στον αύλειο χώρο, μπροστά από την Κτηνιατρική Σχολή, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
    Από την αστυνομία δεν έγινε επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο πηγές της ΕΛΑΣ ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους προσέγγισαν χθες περί τις 19:30 δύο νεαρούς αλλοδαπούς, 20 και 22 ετών, και τους πυροβόλησαν με πιστόλι με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν στα κάτω άκρα.
    Οι τραυματίες πήγαν μόνοι τους στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης, χωρίς να ενημερώσουν τις αστυνομικές Αρχές για το επεισόδιο.
    «Ήρθαν γύρω στις 10 το βράδυ στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι νοσηλευτές τα τραύματά τους. Ήταν ελαφρά τραυματισμένοι στα κάτω άκρα. Ο ένας υπέγραψε και έφυγε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο δεύτερος που παρέμεινε για περισσότερες εξετάσεις εξήλθε του νοσοκομείου σήμερα το πρωί» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του «Άγιος Δημήτριος», Παύλος Παπαδόπουλος.
    Αστυνομικοί, ύστερα από έρευνα, εντόπισαν στο νοσοκομείο τον έναν από τους δύο αλλοδαπούς, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες στη διάρκεια της προανακριτικής εξέτασης ανέφερε πως και στις αρχές του μήνα είχαν διαφορές με ομοεθνείς τους.
    Η προανάκριση συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου