Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

1. Μετέτρεψαν το κατάστημα με ανταλακτικά κινητών σε... παντοπωλείο προϊόντων κλοπής1.  Μετέτρεψαν το κατάστημα με ανταλακτικά κινητών σε... παντοπωλείο προϊόντων κλοπής
    Σε... σούπερ μάρκετ με προϊόντα κλοπής είχαν μετατρέψει το κατάστημα εμπορίας συσκευών και ανταλλακτικών κινητής τηλεφωνίας δύο υπάλληλοι της επιχείρησης.
    Έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του ΤΑ Πλατείας Δημοκρατίας, την Τετάρτη, στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Καραολή και Δημητρίου, συνελήφθησαν ο υπεύθυνος και ένας υπάλληλος του καταστήματος, ηλικίας 40 και 46 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της παράβασης του Νόμου περί Όπλων.
    Οι συλληφθέντες προμηθεύονταν συστηματικά από δράστες κλοπών, πιθανόν τοξικομανείς, διάφορα κλεμμένα αντικείμενα-προϊόντα, τα οποία τη συνέχεια διοχέτευαν παράνομα στην αγορά.
    Στο εσωτερικό του καταστήματος, καθώς και σε δύο αποθήκες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
600 φιάλες αλκοολούχων ποτών,
1.445 κονσέρβες,
5.652 είδη περιποίησης – καλλυντικά κ.ά.
4 ραδιoCD αυτοκινήτου,
1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
295 κάρτες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, προενεργοποιημένες με στοιχεία έτερων ατόμων,
2 συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (TASER),
2 πτυσσόμενες μεταλλικοί ράβδοι,
Προσωπικά έγγραφα έτερων ατόμων
1 αεροβόλο πιστόλι
    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου