Κυριακή 27 Απριλίου 2014

9.Ποιοι Υπουργοί έφαγαν με τον Σόρος στο Μεγάλη Βρετάνια

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το θέμα μας είναι, εάν οι συγκεκριμένοι συνδαιτημόνες πήραν πρόσκληση και δεν μπορούσαν να αρνηθούν, ή έστησαν ‘’……’’ για να πάρουν πρόσκληση !
    Σε δείπνο με αρκετούς υπουργούς και επιχειρηματίες παρακάθισε χθες το βράδυ στην Αθήνα ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει παίξει και παίζει μια σειρά από αντεθνικά παιχνίδια στην πατρίδα μας. Το τραπέζι παρέθεσε στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετάνια” ο στενός του φίλος Σ΄. Ζαβός, όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σόρος, ίσως για πρώτη φορά, αποφάνθηκε ότι το ευρώ θα επιζήσει και εξέφρασε τις ανηυσυχίες του για την άνοδο της ακροδεξιάς !
    Ήταν ένα κλειστό γεύμα , 60 ατόμων, που παρατέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, και στο οποίο παρευρέθηκαν υπουργοί και υφυπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης, τραπεζίτες, επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Μεταξύ άλλων, οι υπουργοί, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και οι υφυπουργοί, Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης.
    Επίσης, από την Εθνική Τράπεζα, ο διευθύνων σύμβουλος, Αλέξανδρος Τουρκολιάς και ο πρόεδρος, Γιώργος Ζαννιάς. Οι εφοπλιστές, Τσάκος, Προκοπίου, Φράγκου και Λασκαρίδης, και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης. Τα σχόλια δικά σας….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου