Σάββατο 26 Απριλίου 2014

9.Ουίσκι, βότκα και κοκτέιλ σε… φακελάκι!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
    Σαν φακελάκι… τσαγιού, το αλκοόλ σε σκόνη με την ονομασία Palcohol έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από την Αριζόνα συγκεκριμένα, και υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην ποτοκατανάλωση!  
    Τα φακελάκια θα περιέχουν 6 διαφορετικά είδη αλκοόλ, ενώ η διαδικασία της παρασκευής είναι απλή. Ο χρήστης θα πρέπει να βάλει ένα ποτήρι νερό και μέσα να διαλύσει το φακελάκι της αρεσκείας του. Ρούμι, βότκα, ουίσκι θα μπορεί να απολαύσει ο καθένας εύκολα και γρήγορα, ενώ σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να παρασκευάσει κοκτέιλ θα πρέπει να ρίξει το φακελάκι με το αλκοόλ στο χυμό της αρεσκείας του.
    Από εκεί και πέρα οι συνδυασμοί είναι άπειροι, ενώ επιτρέπονται και οι καινοτομίες. Δηλαδή ο καταναλωτής θα μπορεί να αφήσει τη φαντασία του ελεύθερη και να παρασκευάσει ένα πρωτότυπο ποτό, αναμειγνύοντας διάφορα φακελάκια. Η εταιρεία προβλέπει επίσης να δημοσιεύσει συνταγές κοκτέιλ, όπως το Κοσμοπόλιταν, το Μοχίτο, η Μαργαρίτα αλλά και διάφορα άλλα. Η πώληση θα γίνεται σύμφωνα με ό,τι ισχύει περί κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών, δηλαδή μόνο σε άτομα πάνω από 18 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου