Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/2/2018)
Ανδρέας
     ΔΕΛΤΙΟ ΣΗΜΑΙΑΣ Δ΄ ΚΑΠΗ: Εχθές το πρωί, συνεργείο αντικατέστησε την σημαία!
---------------------------------------------
    Ας μην έκανε και έλεγε καλαμακείες ο Μπουτάρης, για να μην χρειαζόταν … στήριξη από τον συνδυασμό του. Όμως, όπως αποδεικνύεται, η… στήριξη μάλλον κακό παρά καλό του κάνει. Το θέμα είναι πως τόσο καιρό, κάνει τα «γούστα» του και λέει ό τι του κατέβει ( δείγμα γεροντικής άνοιας ) στην δική μας την πλάτη που τον κάναμε δήμαρχο. Ας προσέχαμε…..
---------------------------------------------
    Χρειάζεται μεγάλη πονηριά για να το σκεφτούνε. Κόβουν δουλειές, μισθούς, συντάξεις, αυξάνουν τους φόρους και τα «μαζεύουν» Και μετά, «από την καλή τους την καρδιά» και από…. κοινωνική ευαισθησία, πληρώνουν κάτι «ψιλά» για να επανασυνδέσουν το ρεύμα σε αυτούς που οι ίδιοι άφησαν άνεργους και αδέκαρους. Δηλαδή τι περιμένουν; Να πούνε « τι καλή κυβέρνηση έχουμε, που μας βοηθάει»;;; Άει στο διάολο, καθίκια!
---------------------------------------------
    Φίλε Κοτζιά, η Τουρκία ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ, αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι, εάν εμείς «σκύψουμε» πάλι, ή απαντήσουμε ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ  στέλνοντας κανένα βαποράκι τους στον πάτο να ψαρέψει χταπόδια. Έχουμε τα κότσια; Ή μήπως θα παρακαλάμε «τους φίλους μας τους Αμερικανούς» να μας… σώσουν; Μάλλον, κάποια στιγμή, πρέπει ΕΜΕΙΣ να μας σώσουμε από τον εαυτό μας!
---------------------------------------------
    Εάν αυτό δεν είναι σκάνδαλο, τότε ποιο είναι;;;; Η «κόκκινη» ΕΡΤ που εμείς πληρώνουμε, έκανε διαγωνισμό για το τραγούδι μας στην Ευροβίζιον ή Ευρωβύζιον εάν προτιμάτε. Με τους όρους που  έβαλαν, μόνο τρείς δήλωσαν συμμετοχή, μεταξύ αυτών φυσικά και ο… εκλεκτός τους. Για να σιγουρέψουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, βάζουν την τελευταία στιγμή, με ελάχιστη προθεσμία, ένα έκτακτο οικονομικό όρο, που οι δύο από τους τρέις αδυνατούν να εκπληρώσουν, ενώ ο τρίτος ( ο… «εκλεκτός», ντέ…) το ξέρει από μέρες και ανταποκρίνεται. Αποτέλεσμα, οι δύο παραιτούνται, και μένει ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟΣ, Ο…. «ΝΙΚΗΤΗΣ¨!!! Με πλέρια διαφανείς, αξιοκρατικές και δημοκρατικες διαδικασίες! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!
---------------------------------------------
    Προχτές είχα γράψει για ένα στρατιωτικό βανάκι που κυκλοφορεί στη Μυτιλήνη με συμβατικό αριθμό κυκλοφορίας, από κάποια ΜΚΟ. Σήμερα, πήρα την απάντηση και το θέμα διευκρινίστηκε. Η απάντηση είναι η εξής:
Απαντώ στην ανάρτηση με θέμα: «Περίεργη υπόθεση στη Λέσβο: ΜΚΟ κατείχε αυτοκίνητο με στρατιωτικές πινακίδες» και στον αντίστοιχο σχολιασμό σας στο «Μου πέρασαν από το μυαλό», από έγκυρη πληροφόρηση συναδέλφου, Τμηματάρχη της Δνσης Αντιπληροφοριών του ΓΕΕΘΑ:
Πρόκειται για τυχαίο αριθμό/πινακίδες κυκλοφορίας (δεν αντιστοιχούν σε όχημα του ΕΣ).
Το όχημα ανήκει στην εταιρεία ΑΣΠΙΔΑ (https://aspida.org/corporate-responsibility/).
Που συνεργάζεται με την ΜΚΟ Emergency Response Centre International (ERCI) … is a Greek non-profit organisation, supported by ASPIDA.
Επικεφαλής της ο Panos G. Moraitis, Founder of ERCI and CEO of Aspida.
Καμαρώστε έναν ακόμα ΠΡΟΔΟΤΗ, που θυσιάζει Πατρίδα στον βωμό του χρήματος

2 σχόλια:

  1. Τι θα πει "Καμαρώστε έναν ακόμα ΠΡΟΔΟΤΗ, που θυσιάζει Πατρίδα στον βωμό του χρήματος" και ποιος το σχολιαζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή