Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Εγκαίνια Κλινικής και Ξενώνων στο 401 ΓΣΝΑ



Εγκαίνια Κλινικής και Ξενώνων στο 401 ΓΣΝΑ
Από: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΣ <ektyega@army.gr>
    Tην Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), τα εγκαίνια :
        - Της Κλινικής 5Α του Νοσοκομείου. Η Κλινική ανακαινίσθηκε με την προσφορά του καθηγητή – ιατρού κ. Λεωνίδα Παπασταματίου, κατόπιν επιθυμίας της αείμνηστης συζύγου του, Ήρας.
    Η κατασκευή ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο μήνες, ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και θα παρέξει υγειονομικές παροχές υψηλών προδιαγραφών, εξασφαλίζοντας παράλληλα και άριστες συνθήκες εργασίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
        - Ξενώνων, που προορίζονται για τη στέγαση συγγενών των νοσηλευομένων. Οι ξενώνες κατασκευάσθηκαν με κονδύλια της Υπηρεσίας, σε χώρο του Νοσοκομείου που ήταν ανενεργός τα τελευταία χρόνια.
    Η συστηματική αναβάθμιση των υποδομών υγείας αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητα για το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η οποία θα συνεχίζεται ώστε παράλληλα με τη δεδομένη επιστημονική επάρκεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων μας, να εξασφαλίζεται και το αντίστοιχο επίπεδο των υποδομών.
    Ευχόμαστε να είναι αχρείαστοι οι ξενώνες που εγκαινιάσθηκαν σήμερα.


1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Θερμά συγχαρητήρια στον Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, στον Διευθυντή του Νοσοκομείου Υποστράτηγο(ΥΓ) Παναγιώτη Κοτιλέα, και βέβαια, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους όλων των Συναδέλφων στον Ιατρό Κο Λεωνίδα Παπασταματίου για την ευγενική, αναγκαία, και πολύτιμη προσφοράτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή