Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Μήνυση κατά του Μπουτάρη από τον Φαήλο Κρανιδιώτη


Μήνυση κατά του Μπουτάρη από τον Φαήλο Κρανιδιώτη
    Μηνυτήρια αναφορά κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και του πολιτευτή του Ποταμιού Γιάννη Κωνσταντίνου κατέθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Γραμματέας Δικαιοσύνης Γιώργος Παλάζης.
    Η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 2 του ν.4285/2014, για τις δηλώσεις του δημάρχου σε ξένο κανάλι για την Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων.
    Με βάση την ανακοίνωση του κόμματος «όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς πρέπει να ελεγχθούν, σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο, ο Γιάννης Μπουτάρης, για το "χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες" και ο Γιάννης Κωνσταντίνου για το "ας μην χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο της απομυθοποίησης της δήθεν Γενοκτονίας αλλά και της κατάδειξης των ευθυνών των ίδιων των Ποντίων για τα δεινά που υπέστησαν τότε".
    Στην ανακοίνωση προστίθεται:
     «Από την πλευρά του ο Γραμματέας Δικαιοσύνης της Νέας Δεξιάς επισήμανε ότι είναι άξιο μνείας και προσοχής το γεγονός ότι ο "πρώτος πολίτης" της Θεσσαλονίκης, έκανε τις ως άνω δηλώσεις υπό την ιδιότητα του ως δημόσιου λειτουργού κι όχι υπό την ιδιότητά του ως οινοποιού.
Η Νέα Δεξιά θεωρεί ότι η εφαρμογή του νόμου όσο αναφορά ρατσιστικές συμπεριφορές και την αμφισβήτηση των εγκλημάτων γενοκτονίας πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα απ’ όπου κι αν προέρχεται».


2 σχόλια:

 1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ, ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣΑΜΑΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ COMBAT 18 ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. :Εχεις πλάκα μπάρμπα Γιάννη .Αν και αντιπαθώ τους χασοδικες θελουμε
   να μάθουμε με ποια λογική οι εισαγγελείς ποιουν την νήσσαν όταν πα
   ραβαινουν τους νόμους αριστερά κουμάσια τύπου μπεκρή,Μαντέλη,
   Κωνσταντίνου και ενεργοποιούνται πάραυτα όταν πρόκειται για άλλους
   Έλληνες πολίτες που διαπράττουν πταίσματα;Ο αποτοξινωμενος και οι
   φίλοι του έχουν ασυλία;

   Διαγραφή