Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτής της Σ.Σ.Ε.
            -Διάβασα σε εφημερίδα της 24-5-18, σχόλιο του κ. Σταύρου Θεοδωράκη  σχετικά με την αήθη επίθεση εις βάρος του αξιότιμου  Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη Ιωάννη. Στην ομιλία του έκανε ειδική μνεία για όσα είπε, ο Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης στην ομιλία του στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Και! άφησε να εννοηθεί ότι, τον Θεωρεί ηθικό αυτουργό για την επίθεση κατά του κ. Δημάρχου
          - Θα ήθελα να ενημερώσω τους τους αγαπητούς Αναγνώστες  και να γνωρίσω στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, ένας Πρόεδρος κόμματος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του, που σπιλώνουν άξιους πατριώτες μας.
            - Μπορεί να διαφωνεί ο Στρατηγός Φ. Φραγκούλης με το Δημόσιο Πρόσωπο που είναι ο Δήμαρχος της Πόλεως, αλλά! άλλο είναι να διαφωνεί κανείς και άλλο είναι έστω και εμμέσως να προτρέπεις σε βιαιότητες.
            - Ο Στρατηγός κατά το χρονικό διάστημα από 17-22 Μαΐου 2018 απουσίαζε στην Βοστώνη προσκεκλημένος της ομογένειας για σειρά διαλέξεων:
Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου
Τα Ελληνοτουρκικά
Την προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.
       -Τον Στρατηγό Φ. Φραγκούλη τον γνωρίζω από Υπολοχαγό, όταν υπηρετούσε στην Ε! Μ. Καταδρομών (1977-1979), στην οποία τότε είχα την τιμή να είμαι Διοικητής. Ήταν ένας άριστος Αξιωματικός, οξύνους, αυθόρμητος και ένθερμος  Πατριώτης. Σήμερα συνεχίζει να είναι ο ίδιος, συνεχίζει την προς την Πατρίδα προσφορά του από άλλο Μετερίζι, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.
                 -Δεν έχει καμία σχέση, λόγω χαρακτήρα και ήθους, με βιαιότητες, ως επίσης και καμία σχέση με τα πολιτικά κόμματα. Προσωπικά τον θεωρώ ένα εθνικό κεφάλαιο της Πατρίδος μας. Αντί λοιπόν να πετάμε λάσπη, καλόν θα ήτο εσείς οι πολιτικοί αυτούς τους πατριώτες να τους προστατεύετε.
         Όσο για τις αιχμές ας τις κρίνουν οι αγαπητοί αναγνώστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου