Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

« Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΝ ΑΓΩΝΑ (1946-1949)» (2ον)


ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
« Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΝ ΑΓΩΝΑ (1946-1949)» (2ον)
ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Ι: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ
Η Σύσκεψις της Πολιτικής Ηγεσίας μετα της Βρεταννικής Στρατιωτικής Αποστολής.
Απόφασις Αλλαγής της Ηγεσίας του Στρατού
    Όπως σας είχα υποσχεθεί, έψαξα την βιβλιοθήκη μου, για να βρώ ακόμα ένα βιβλίο με ντοκουμέντα πέρα από κάθε αμφισβήτηση, για την πρόσφατη ιστορία της πατρίδας μας. Έτσι, «ξετρύπωσα» το βιβλίο « Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΝ ΑΓΩΝΑ ( 1946-1949 )» που αναφέρεται στο δεύτερο έτος, το 1947, και ειδικότερα στην ηπειρωτική χώρα, στη Ζώνη Ευθύνης των Α΄και Β΄ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ.
    Είναι έκδοση Διευθύνσεως Ιστορίας Στρατού του έτους 1980, τα δε αναγραφόμενα είναι ιστορικά και στρατιωτικά αποδεδειγμένα και πέραν πάσης αμφιβολίας.
    Το βιβλίο αυτό λογικά πρέπει να υπάρχει στην βιβλιοθήκη των συναδέλφων μου, οπότε δεν τους γράφω κάτι καινούριο. Όσοι όμως δεν το γνωρίζουν, και ενδιαφέρονται για την Ιστορία όπως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εξελίχθηκε, καλά θα ήταν να το διαβάσουν, εάν έχουν την δυνατότητα.
Ανδρέας 


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Αγαπητό roukoumoukou για την συνέχεια το υπόψη θέματος. Είναι ανάγκη κάποιοι ανιστόρητοι ιστορικοί και μή και οι επιθυμούντες να μάθουν την αληθινή ιστορία τεκμηριωμένη με επίσημα στοιχεία να ενσκύψουν στην μελέτη και να κατανοήσουν την ιστορική ανακρίβεια του Εμφυλίου Πολέμου που μας π[ροέκυψε το 1989 από την κυβέρνηση Συνεργασίας και να εμβαθύνη την πολιτική σκοπιμότητα του Π.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή