Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/5/2018)
Ανδρέας
    Μην παραλείψετε να δείτε την Γαλλική ταινία του 1913 για την Άλωση της Πόλης. Διαρκεί 29 λεπτά και ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!
------------------------------------------
    Στη  Μύκονο, ζητάνε μοντέλα για τις ξαπλώστρες!!!!! Πουτάνες, δηλαδή…. Ας μην παραξενευόμαστε, όταν αρχίζουν και δουλεύουν εκτός από το «κάτω κεφάλαιο» και στη διακίνηση. Και ας μην αρχίζουμε τα σπαραξικάρδια για… «το καημένο το κορίτσι» που το τσάκωσαν με μερικά κιλά σε κάποιο ξένο κράτος και το έκλεισαν μέσα… Όπως στρώνει ο καθένας, έτσι και κοιμάται! Όσο σκληρό και εάν είναι, είναι η πραγματικότητα! Οι δε γονείς, «βόσκουν τα πρόβατα εκεί πέρα παραπέρα» μη θέλοντας να ξέρουν, και όταν σκάει η μπόμπα, ολοφυρόμενοι λένε « Μα αποκλείεται, είναι καλό κορίτσι»!
------------------------------------------
    Αυτό με την παραγγελία στην Κρήτη, φτιαχτό θα είναι σίγουρα! Όχι πως δεν υπάρχουν τόσο αγράμματοι, αλλά, έστω και τυχαία θα είχαν γράψει και κάτι σωστό. Όλα λάθος, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
------------------------------------------
   Πρωί – πρωί, και ήρθε το πουλάκι και μου ψιθύρισε στο αυτί πως συμφώνησαν για το όνομα των Σκοπίων να είναι το Βόρεια Μακεδονία! Εάν είναι αλήθεια,από όσους συμφώνησαν, πρέπει να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια, υπηκοότητα, πολιτικά δικαιώματα, παραμονής στην Ελλάδα, ακόμα και να μιλούν ελληνικά. Ο καιρός του Γουδί πέρασε, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όταν οι Έλληνες αποφασίζουν «ΟΧΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ» και η κυβέρνηση το παραχωρεί, τότε είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ! Και εάν κάποιοι μιλάνε για το παρελθόν για Γερμανοτσολιάδες, μπορούμε να μιλήσουμε για το παρόν για Γερμανορουφιάνους ή, εάν προτιμάτε, για Γερμανοτσουτσέκια! Έπεται συνέχεια….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου