Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Η "ταφόπλακα" στην πολιτική σταδιοδρομία του Μπουτάρη


Η "ταφόπλακα" στην πολιτική σταδιοδρομία του Μπουτάρη
    Όλοι οι επαγγελματίες "αριστεροί" την ίδια μούρη έχουν!
    Αυτή ήταν η "ταφόπλακα" στην πολιτική σταδιοδρομία του Μπουτάρη! Ο Τσίπρας του έδωσε το χρίσμα της "αριστεράς", της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που γνώρισε ο τόπος σε πανελλήνιο επίπεδο. Παρόμοια πολιτική απάτη ήταν και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε τοπικό επίπεδο.
    Οι δυο τύποι που εξαπάτησαν με ψευτιές τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεπουλήσουν την
Μακεδονία και την... "Σελανίκ"!
    Κοίτα να δεις που ακόμη και μέσα στη Θεσσαλονίκη ενώθηκε το... ΠΟΚ για να "τρυπήσει" τους κατοίκους της!
    Ο Τσίπρας είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ενώ ο Μπουτάρης δηλώνει οπαδός της "Ολυμπιακάρας" (
όπως ο ίδιος αποκαλεί την ομάδα του Πειραιά και σε... "τοπικό είναι Άρης" - τι μεγάλη προσβολή για τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης... "σε τοπικό"!!!).

2 σχόλια:

  1. Ήρθε, μας αναστάτωσε και θα φύγει χωρίς να λογοδοτήσει για τα έργα του. Εκτός αν γίνει κατι με την αγωγή που κατέθεσε εις βάρος του ο Κρανιδιώτης. (Πράγμα που δεν πιστεύω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να περιμένουμε την αγωγή του Πολιτευτή κ. Κρανιδιώτη; Που είναι οι θαραλλέοι και αγωνιστές Πόντιοι που καθυβριστηκαν εκκωφαντικά απο τον Δήμαρχο; Που είμαστε οι υπερήφανοι Θεσσαλονικείς; Ντροπή σε όλους μας. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας. Θα μας αξίζει η συνέχεια της ιστορικής μνήμης γιατί δυστυχώς υπέστημεν γεννοκτονία μνήμης . Είναι επιτακτική ανάγκη να συνέλθομεν γιατί μας περιμένουν ανεπανόρθωτα δεινά αν δεν αναβαπτισθούμε αμέσως στην ένδοξη ιστορία μας και δεν αντιδράσουμε ως άξιοι απόγονοι των ηρώων μας. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή