Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Δασκάλα έκανε σεξ με τρεις μαθητές στο γραφείο της. Αυτό που της έκαναν οι γονείς σοκάρει πιο πολύ!


« ΠΙΠΕΡΑΤΑ» ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ…. ΡΟΖ!
Δασκάλα έκανε σεξ με τρεις μαθητές στο γραφείο της. Αυτό που της έκαναν οι γονείς σοκάρει πιο πολύ!
    Μια ακόμη υπόθεση διεστραμμένης δασκάλας που ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις της με ανήλικους μαθητές της, είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία του Canton City στο Οχάιο των ΗΠΑ.
    Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό που έκαναν οι γονείς ενός θύματος της Tiffany Eichler ίσως είναι ακόμα πιο κατακριτέο και από την αποτρόπαια δράση της 36χρονης δασκάλας.
    Και αυτό γιατί η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η ίδια η δασκάλα ομολόγησε στους υπεύθυνους του σχολείου όπου εργαζόταν πως είχε σεξουαλική σχέση με τουλάχιστον τρεις ανήλικους μαθητές της.
    Και ο λόγος που… κάρφωσε τον εαυτό της δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι – σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τηςοι γονείς ενός εκ των μαθητών την εκβίαζαν προκειμένου να της αποσπάσουν χρήματα.     Συγκεκριμένα, της ζήτησαν αρχικά 130 δολάρια για να αγοράσουν αντιβιοτικά!
    Η «αχόρταγη» και ξεδιάντροπη Eichler ομολόγησε μάλιστα πως, αν και γυμνάστρια, δεν δίστασε σε έναν από τους μαθητές, να παραδώσει… ιδιαίτερα μαθήματα σεξουαλικού προσανατολισμού μέσα στο γραφείο της στο McKinley High School, ενώ έναν άλλον τον αποπλάνησε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, αφού πρώτα πήγε και τον πήρε από το σπίτι του!
    Η 36χρονη τελικά συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ανακριτή, φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλική επαφή και με άλλους μαθητές της…
    Πλέον περιμένει να οριστεί η ημερομηνία της δίκης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου