Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Σκανδαλώδης απόφαση.Υποβιβάζεται στην Football League ο Ηρακλής, μένει ο Λεβαδειακός!Σκανδαλώδης απόφαση.Υποβιβάζεται στην Football League ο Ηρακλής, μένει ο Λεβαδειακός!

   Μόνο οργή μπορεί να προκαλεί αυτή η απόφαση. Τα γνωστά διαπλεκόμενα των γκάγκστερς και των εμπόρων ναρκωτικών, συνεπικουρούμενα από την … «φίλη» ρωσική μαφία, πετάνε στο καλάθι των αχρήστων τον τίμιο ιδρώτα των παικτών του ΗΡΑΚΛΗ.
    Όπως στον πόλεμο, έδαφος που κερδίζεται με αίμα, δεν δίνεται πίσω χωρίς αίμα, έτσι και στο ποδόσφαιρο νίκες που κερδίζονται στο γήπεδο, δεν χάνονται από αποφάσεις «κογκλαβίου»…
    Και ο παίκτης του ΗΡΑΚΛΗ για τον οποίο αφαιρούνται οι βαθμοί, ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ κατ’ ομολογία του!
    Θα έρθει η στιγμή, που οι γκάγκστερς ( χωρίς εισαγωγικά) θα βρούν τον ΗΡΑΚΛΗ και πάλι μπροστά τους, και η εκδίκηση θα είναι πολύ σκληρή. Ιδιαίτερα για κάποιους…. «φίλους».
    Όσο για τους Καγιούλη και Παπαθανασάκη, καλά θα κάνουν να μην εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη, αφού αυτοί έχουν την κύρια ευθύνη της σημερινής κατάστασης.
    Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή, για χρέος που πληρώθηκε εκπρόθεσμα, στον Νίκο Πουρτουλίδη και ο Λεβαδειακός μένει στην κατηγορία. Προσφεύγει στο διαιτητικό ο "γηραιός".
    Βόμβα στο Δ.Σ της Super League! Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή, για χρέος που πληρώθηκε εκπρόθεσμα, στον Νίκο Πουρτουλίδη και ο Λεβαδειακός μένει στην κατηγορία, αφού ο γηραιός πλέον πέφτει αγωνιστικά.
    Οι δυο ομάδες, μετά την αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή, ισοβαθμούν στους 26 πόντους, αλλά οι Βοιωτοί υπερτερούν στα μεταξύ τους ματς. Στη Λιβαδειά, είχαν νικήσει οι γηπεδούχοι 3-0 και στο Καυτανζόγλειο με 1-0 ο Ηρακλής. Επομένως, ο Λεβαδειακός είχε το πάνω χέρι σε περίπτωση που οι δυο ομάδες είχαν τους ίδιους βαθμούς.
    Να θυμίσουμε ότι ο Ηρακλής είχε εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο Λεβαδειακός κατήγγειλε ότι αυτό έγινε εκπρόθεσμα και η απόφαση έπρεπε να παρθεί από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας σε ψηφοφορία.
    Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2, ενώ υπήρχαν τρία λευκά και τρεις απόντες. Ο Ηρακλής κι ο Ατρόμητος ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά, η ΑΕΚ, η Βέροια και ο Πλατανιάς ήταν οι τρεις απόντες, ενώ τα λευκά ήταν η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και η ΕΠΟ.
    Να τονιστεί ότι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στήριξαν τον Λεβαδειακό και ψήφισαν να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή και έτσι να πέσει κατηγορία. Να τονιστεί βέβαια ότι οι "κυανόλευκοι" θα προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο, ευελπιστώντας να δικαιωθούν!
ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...
    Χαιρετούμε φίλους και εχθρούς, συνοδοιπόρους και αντιπάλους, από την Κολομβία των Βαλκανίων και συγκεκριμένα από το Μεδεγίν της βορείου Ελλάδος. Σας χαιρετούμε από τον τόπο όπου όλα εξαγοράζονται όσο όσο για λίγα ευρώ!
    Τον ΗΡΑΚΛΗ ιστορικά τον υποβίβασε η νέα δημοκρατία το 1980, το πασοκ το 2011 και ο συριζα με τους ανελ το 2017.
    Για τον υποβιβασμό του 1980 πρωτοστάτησε η ομάδα του παοκ, για τον υποβιβασμό του 2011 πρωτοστάτησαν οι ομάδες δορυφόροι του ολυμπιακού, για τον υποβιβασμό του 2017 πρωτοστάτησαν οι ομάδες δορυφόροι του ολυμπιακού και του παοκ και από κοντά ο παναθηναϊκός ο όποιος διοικητικά ολοφάνερα έχει διαβρωθεί από το σύστημα το οποίο πολεμούσε.
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν υποβιβάστηκε ΠΟΤΕ αγωνιστικά.
    Τον ΗΡΑΚΛΗ τον ρίχνουν εδώ και χρόνια κατ' αυτό τον τρόπο διότι είναι ένα τεράστιο μέγεθος οπαδικά και ιστορικά για να χωρέσει σε άρμα αλλά από την άλλη είναι ένα ελάχιστο μέγεθος διοικητικά για να μπορέσει να σταθεί μόνος του απέναντι σε αυτή τη σαπίλα.
    Η παρούσα διοίκηση η οποία για άλλη μια φορά θα επαναλάβουμε ότι είναι "φυτευτή", έφερε με επιτυχία εις πέρας την αποστολή της.
    Αυτά θα γράψει η ιστορία!
    Με αυτά θα μεγαλώσουν και θα γαλουχηθούν οι επόμενες γενιές ηρακληδέων! Το μίσος που φυτεύετε μέσα στις ψυχές μας, θα το βρείτε σύντομα μπροστά σας!
    ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...
    ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ...
    ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου