Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πράξη ΦωτόςΠράξη Φωτός
Γεώργιος Σμοκοβίτης
Δήμοι ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΩΤΟΣ
Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 ώρα 9.30΄-10.00΄μ.μ.
     Και φέτος την Κυριακή 4 Ιουνίου από ώρα 9.30΄ έως 10.00΄ βραδυνή θα επαναληφθεί η συμβολική «Πράξη Φωτός» με αποφάσεις Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δήμων και Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας και με εθελοντική δραστηριοποίηση των Δημοτών.
    Η Περιφέρεια θα φωταγωγήσει τα κτίριά της και τα Μνημεία, το ίδιο και οι συμμετέχοντες Δήμοι (με αφετηρία Λαμιέων – Αταλάντης – Δομοκού Στυλίδας, Μακρακώμης) και οι Ιεροί Ναοί Φθιώτιδας θα φωταγωγηθούν σε μια συμβολική «Πράξη Φωτός», με πρόσκληση στους Πολίτες να ανάψουν ένα φως στον εξωτερικό χώρο κατοικιών τους.
    Οι συνδιοργανωτές ΚΑΛΟΥΝ κάθε πολίτη να έχει τη δική του ενεργό δραστηριοποίηση «από το σπίτι του» στην εκδήλωση. Να ΑΝΑΨΟΥΝ καθένας ένα ΦΩΣ στον εξωτερικό χώρο κατοικίας οικογενείας τους την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 ώρα 9.30΄ έως 10.00΄ μ.μ. Ώστε ΟΛΗ η Πόλη, ο ευρύτερος Δήμος να εκπέμψει ΦΩΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Κοινωνίας ΠΟΛΙΤΩΝ με ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ Φωτός όλων, Ελευθερίας Ανθρώπου και Πολιτισμού μας εναντίον κάθε Σκοταδισμού – Τρομοκρατίας – Βαρβαρισμού οποτεδήποτε και οποθενδήποτε προερχομένων.
    «Το εσωτερικό του Φως να εκπέμπει καθένας προς όλους σε μια Κοινωνία Πολιτών Φωτός εντός κοινωνικής ζωής μας και προς κάθε επιβουλέα της Ελευθερίας Ανθρώπου και Ζωής Προόδου Πνευματικής και υλικής ευημερίας μας με Πορεία στο Φως Αρχών και Αξιών πολιτισμού μας. Φως νικά κάθε μορφή βαρβαρισμού» λένε οι συνδιαργανωτές με ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ τους σε μια ΠΑΝΔΗΜΗ εκδήλωση Πανελλήνιας απήχησης με προβολή της, ΚΑΛΩΝΤΑΣ και επισκέπτες να γνωρίσουν την «Πράξη Φωτός» Δήμων Φθιώτιδας – Περιφέρειας – Ι.Μ. Φθιώτιδας – Πολιτών, για να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα σε Πόλεις – Κοινότητες που κάθε δρόμος τους από ώρα 9.30΄- 10.00΄ βραδυνή θα φωτιστεί, θα εκπέμπει ΦΩΣ στα δημοτικά κτίρια, εκκλησίες, επαγγελματικούς χώρους και κυρίως ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ οικογενειών Πολιτών.
Υπόδειγμα – μήνυμα πανελληνίως Φωτεινής Ενότητας Κοινωνίας Πολιτών και Εκπροσώπων τους, «Πράξη Φωτός» Αρχών και Αξιών Πολιτισμού μας «εντός αλλά και ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΣ συνόρων μας».
    ΕΔΩ είναι η Πατρίδα μας ΕΛΛΑΔΑ. Και στη σύγχρονη παγκοσμιότητα με το ΦΩΣ Αρχών και Αξιών Πολιτισμού μας.
    Θα δημοσιευτούν Δελτία Τύπου και Προσκλήσεων προς όλους με ευρύτερη ενημέρωση για τη συμμετοχή όλων μας «από το σπίτι μας», με τις οικογένειές μας σε μια ΠΑΝΔΗΜΗ εκδήλωση Ενότητας Φωτός Ψυχής παλαιότερων και νεώτερων Πολιτών στην Περιφέρεια ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας με αφετηρία τη Φθιώτιδα.»
    Με αυτό το Σκοπό Δήμοι της Φθιώτιδας εκδίδουν Δελτία Τύπου τους και ΚΑΛΟΥΝ τους Δημότες τους να ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ένα ΦΩΣ στο μπαλκόνι κατοικίας οικογενείας μας και στους επαγγελματικούς χώρους, φωτίζοντας και όλα τα Δημοτικά κτίρια και Μνημεία όπως και η Περιφέρεια θα φωταγωγήσει το Μέγαρό της στην Πλατεία Ελευθερίας, σε μια Ενότητα Πράξης Φωτός ΠΟΛΙΤΩΝ και Εκπροσώπων, εναντίον κάθε Πράξης Τρομοκρατίας, Βαρβαρισμού, Σκοταδισμού οπονθεδήποτε προερχομένων εντός ή εκτός συνόρων μας. Την ίδια ώρα και η Ι. Μητρόπολη Φθιώτιδας με εντολή του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Νικολάου, θα φωταγωγήσει όλους τους Ιερούς Ναούς Φθιώτιδας.
    Όσον δύναμαι ως πολίτης συγχαίρω τους διοργανωτές και Καλώ ως συμπολίτης όλους σε τέτοια ΠΡΑΞΗ συμμετοχής ΟΛΩΝ σε Ενότητα Κοινωνίας καθένας μας να εκπέμπει το ΠΑΡΟΝ του εναντίον οποιουδήποτε επιβουλέα Ελευθερίας Ανθρώπου εντός Πολιτισμού Ζωής οργανωμένης κοινωνίας. Συμμετοχή όλων μας Αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους συγγενείς θυμάτων Τρομοκρατίας από ΕΔΩ με την αμετακίνητη θέση μας ΑΜΥΝΗΣ ΜΑΣ εναντίον κάθε Βαρβαρισμού . ΟΛΗ Ενωμένη η Κοινωνία μας. Στο ΦΩΣ κανένας Σκοταδισμός δεν θα αντέξει.  ΟΧΙ στην Βαρβαρότητα, με ΦΩΣ.
    Ο Βαρβαρισμός δεν είναι Πολιτισμός. Είναι ο απόλυτος ΕΧΘΡΟΣ κάθε πολιτισμού της Ανθρωπότητας και λέμε ΟΧΙ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Ιουνίου 2017 ώρα 9.30 – 10.00 μ.μ. ΑΝΑΒΟΥΜΕ ένα ΦΩΣ, ένα ΟΧΙ στον Σκοταδισμό. ΠΡΑΞΗ συμμετοχής καθενός και ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ από το σπιτικό μας. Η επίθεση βαρβαρισμού κατά ενός είναι ΠΡΑΞΗ εναντίον της κοινωνίας μας. Συμμετοχή από το σπίτι μας.
    ΣΗΜΕΡΑ για να σταματήσουμε το κακό και το χειρότερο που επέρχεται εναντίον όλων μας. ΟΛΟΙ μαζί μια Οικογένεια, η Κοινωνία μας, με ΦΩΣ Πολιτισμού μας.
    Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε από ΕΔΩ μια ΠΡΑΞΗ ΦΩΤΟΣ Κοινωνίας Ενωμένης, ΑΣΠΙΔΑ ΦΩΤΟΣ, εναντίον Σκοταδιστών και Βαρβαρισμού ΕΔΩ από  τους Δήμους μας Φθιώτιδας  .
Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017 ώρα 9.30΄- 10.00 μ.μ. με ΦΩΣ καθένας από τις κατοικίες οικογενειών όλων μας, οργανωμένη, ΕΝΩΜΕΝΗ κοινωνία Πολιτών Πολιτισμού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου