Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ξεκινά για 36η χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.



Ξεκινά για 36η χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Ήδη οι διοργανωτές, με την εμπειρία των προηγουμένων ετών, έκαναν δεήσεις και προετοιμάζουν λιτανεία, για να μην πιάσει πάλι κανένα «μπουρίνι» και…. μορφωθεί ο Θερμαϊκός !
    Το Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης διοργανώνεται  από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας. Για 36η χρονιά, θα πραγματοποιηθεί φέτος από 2 έως 18 Ιουνίου στην Παραλία του Λευκού Πύργου
 (Βασιλικό Θέατρο  – Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου).Φέτος, είναι αφιερωμένο στο «Έτος Καζαντζάκη, 60 χρόνια από το θάνατό του ».   
    Οι ώρες λειτουργίας, είναι καθημερινά  από τις 6,30 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ και τις Κυριακές και το πρωί 11.00 έως 13.30 και το απόγευμα 18.30 – 23.00
    Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του και στο πλαίσιο του κζ΄ Πνευματικού Μαΐου, θα πραγματοποιούνται  καθημερινά λογοτεχνικές-ποιητικές βραδιές, θεατρικές και μουσικές -χορευτικές βραδιές και άλλες εκδηλώσεις στον χώρο.
    Το Φεστιβάλ Βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα: του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου