Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Απίστευτο! Σκουριάζουν τα μετάλλια των Ολυμπιονικών του Ρίο. Τα επιστρέφουν μαζικά οι αθλητές.Απίστευτο! Σκουριάζουν τα μετάλλια των Ολυμπιονικών του Ρίο. Τα επιστρέφουν μαζικά οι αθλητές.
Μήπως νόμιζε κανείς ότι είναι χρυσά και ασημένια; ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΑ είναι, σαν τους «ντοπέ» ολυμπιονίκες ( υπάρχουν εξαιρέσεις )
Τα μόνα που έχουν αξία είναι τα χάλκινα, γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ !
    Περισσότεροι από εκατό αθλητές έστειλαν τα μετάλλια που κέρδισαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο πίσω στους διοργανωτές, λόγω της μεγάλης φθοράς που είχαν υποστεί μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο.
    Η Έλενα Μαρούλη, η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα αθλήτρια της πάλης αναγκάστηκε να στείλει το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στην κατηγορία των 53 κιλών στην ολυμπιακή επιτροπή των ΗΠΑ, η οποία με τη σειρά της θα απευθυνόταν στους διοργανωτές για την αντικατάσταση του πολύτιμου μεταλλίου.
    "Το πιο σύνηθες ζήτημα είναι η πτώση ή κακομεταχείριση των μεταλλίων, με συνέπεια το βερνίκι να φεύγει και να υπάρχει σκουριά ή μαύρα στίγματα στο σημείο όπου προκλήθηκε ζημιά", ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος Τύπου των Αγώνων του 2016, Μάριο Αντράντα, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρόβλημα αφορά το 6-7% των μεταλλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου