Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 2017»ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 2017»
https://kastropolites.com
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
    Παρασκευή 2 Ιουν 17 και ώρα 20:30 στο Κέντρο Θρακικών Μελετών του Δήμου Διδυμοτείχου παρουσίαση του τεύχους Ιουνίου 2017 του περιοδικού ¨Ενδοχώρα¨ το οποίο είναι αφιερωμένο στην ιστορία και στους ανθρώπους του Διδυμοτείχου.
    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο θα λειτουργεί Έκθεση Ζωγραφικής του καλλιτέχνη Tim Dimitriou.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ
    Σάββατο 3 Ιουνίου 2017  και ώρα 21:00 επάνω στο Κάστρο (Καστροπολιτεία) θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις σε μία, από το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη, για μικρούς και μεγάλους με ζωντανή μουσική από παραδοσιακά όργανα, με θέμα : «Ο Περιπλανώμενος Μουσικός» και «Ο Καραγκιόζης στη Νέα Υόρκη».
«ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»
    Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 και ώρα 22:00 πολιτιστική εκδήλωση με θέμα : 
«ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»
    Η εκδήλωση περιλαμβάνει μια περιήγηση στα μονοπάτια της ιστορίας και του πολιτισμού του Διδυμοτείχου με τη συνοδεία οπτικού υλικού, μουσικής, τραγουδιών και ποίησης.
Η ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ
    Από 3 έως 5 Ιουνίου 2017 θα λειτουργεί η Καστροπολιτεία, μια έκθεση επαγγελμάτων, προϊόντων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους η οποία περιλαμβάνει θέματα όπως :
α. Τοξοβολία 
β. Εργαστήρι Αγιογραφίας
γ. Εργαστήρι μαρμαρογλυπτικής
δ. Θέατρο σκιών
ε. Παραδοσιακό Μεταξουργείο
στ. Καστροπωλείο (όπου μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά και μη προϊόντα, ποτά και αναψυκτικά).
    ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΈΒΡΟΥ : Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ Α.Ε ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΥΦΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου