Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υμνεί το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα: Εχει κάνει θαύματα!Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υμνεί το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα: Εχει κάνει θαύματα!
    Εκπληκτοι άκουσαν, όσοι ήταν στην ολομέλεια, την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριανταφύλλου Μηταφίδη να πλέκει το εγκώμιο της οικονομικής πραγματικότητας της Βενεζουέλας
    Αφορμή για τους ύμνους Μηταφίδη στο καθεστώς της Βενεζουέλας ήταν οι αναφορές δημοσιογράφου σε τηλεοπτική εκπομπή. 
    Μεταξύ άλλων ο βουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Επειδή άκουσα σήμερα έναν «υποτιθέμενο έγκυρο σχολιογράφο εκτός από αυτά τα υποτιμητικά και τα προσβλητικά που είπε για τις στρατιές των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους χωρίς κανένα κέρδος, αφού εκθείασε το κέρδος ότι είναι η κινητήρια δύναμη της ιστορίας, είπε και το εξής εκπληκτικό: «Οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, γιατί κομμουνιστές είναι, έχουν πρότυπό τους τον Τσάβες και τον Μαδούρο, ο οποίος εφαρμόζει την δίαιτα Μαδούρο και έχουν χάσει από έξι κιλά τουλάχιστον οι Βενεζουελάνοι».
    «Θέλω, λοιπόν, να του απαντήσω σε όλα αυτά τα απαξιωτικά. Και ξέρετε ποια σχόλια θυμίζουν έτσι; Οι παλιοί τα θυμόμαστε. Με αυτά μεγαλώσαμε. Οι «Σοβιετολόγοι» τύπου Γεωργαλά τα έλεγαν αυτά. Τα θυμάστε αυτά. Και τα έλεγαν σε ποιους; Σε αυτούς που πηγαίναν στο σχολείο και έτρωγαν τα σκουπίδια κάθε πρωί», πρόσθεσε.
    «Σας δίνω, λοιπόν, ορισμένα στοιχεία για αυτούς που έχουν πάθει απίσχνανση και οι οποίοι είναι σε καθεστώς οικονομικού αποκλεισμού, όπως ξέρετε. Του ΟΗΕ είναι, αγαπητοί συνάδελφοι. Στο διάστημα έχουν ανεγερθεί ενάμισι εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες. Ακούστε κάτι άλλο», τόνισε ο κ. Μηταφίδης και κατέληξε:
    «
Το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού. Μάλιστα, ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα. Μάλιστα, το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Και σας ευχαριστώ».
ΠΟΣΗ ΤΥΦΛΑ, ΘΕΕ ΜΟΥ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου