Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Το συνδρομο του ΧΕΣΜΕΝΟΥ! Ουτε με γκολ οφσαιντ μπορει να κερδισει ο ΠΑΟΚ τον ΗΡΑΚΛΗ στο Καυτανζογλειο .Το συνδρομο του ΧΕΣΜΕΝΟΥ! Ουτε με γκολ οφσαιντ μπορει να κερδισει ο ΠΑΟΚ τον ΗΡΑΚΛΗ στο Καυτανζογλειο .
Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει τον ΗΡΑΚΛΗ στο Καυτανζόγλειο τα 20 τελευταία χρόνια, δεν είναι και μεγάλη δουλειά.
Μεγάλη δουλειά θα ήταν εάν τα 20 τελευταία χρόνια κέρδιζε ο ΗΡΑΚΛΗΣ τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο,
ή εάν δεν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ τον ΗΡΑΚΛΗ στην Τούμπα.
    Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο! Ούτε με γκολ οφσάιντ!!  Αντίθετα, οι παίκτες του Γηραιού έπαιξαν με όλες τους τις δυνάμεις και διατήρησαν την ιστορία που θέλει να "έχουν" για πλάκα τους συναδέλφους τους στον ΠΑΟΚ!
    Βέβαια, στο να χεστούν πάνω τους οι ποδοσφαιριστές του Ίβιτς συνετέλεσε και ο διαιτητής. Ο ανεπαρκής Γκράνας επέτρεψε από την αρχή στους παίκτες του Ηρακλή να... πλακώσουν στο ξύλο τους ακριβοπληρωμένους αστέρες του Δικεφάλου και οι τελευταίοι να μην προλαβαίνουν να μετρούν τις... φάπες!     Εκεί οι... τσιτσικοκόδες με την μαύρη φανέλα τα χρειάστηκαν και ουδείς ήθελε την μπάλα στα πόδια του!
    Παρόλα αυτό ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Πρίγιοβιτς στο 19΄ το οποίο όμως επιτεύχθηκε από εμφανέστατη θέση οφσάιντ.

    Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε  Μπαστακός στο 80΄ με κεφαλιά και τον Γλύκο... να πετάει χαρταετό!.
    Στο τέλος ο Ίβιτς δήλωσε ότι αυτή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Όμως, δεν μπορούσε, λέει, να το εξηγήσει! Και όμως, είναι τόσο απλό: Το σύνδρομο του χεσμένου! Από το οποίο πάσχει ο ΠΑΟΚ διαχρονικά... Και η απειθαρχία του "
παίζω όπου μου κάνει κέφι" των παικτών του!
    Ο Ηρακλής μπορεί να φωνάξει:
ΠΟΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου