Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι μεγάλες μπίζνες της Γεροβασίλη στην Άρτα, με λεφτά του δημοσίου.Οι μεγάλες μπίζνες της Γεροβασίλη στην Άρτα, με λεφτά του δημοσίου.
Σταματήστε πιά τις σαχλαμάρες. Έχουν «ηθικό πλεονέκτημα» !
    Τα τελευταία χρόνια ο αξονικός τομογράφος του (κρατικού) Νοσοκομείου Άρτας χαλάει συχνά, γιατί είναι παλιός.
    Όταν χαλάει, παραμένει χαλασμένος για μεγάλο διάστημα.
    Όσο είναι χαλασμένος ο αξονικός τομογράφος του (κρατικού) Νοσοκομείου Άρτας το Νοσοκομείο και ο ΕΟΠΥΥ παραπέμπουν τους ασθενείς για αξονικές τομογραφίες στο μοναδικό ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο που διαθέτει αξονικό τομογράφο, το «ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ».
    Σε αυτό το κέντρο καταφεύγουν άλλωστε και όλοι οι ιδιώτες της Άρτας που χρειάζονται αξονική τομογραφία, μιας και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το (κρατικό) Νοσοκομείο της Άρτας.

    Να σημειωθεί ότι στον νομό λειτουργούν μόνο αυτό το διαγνωστικό κέντρο και ένα πολύ μικρότερο, επίσης ιδιωτικό, που δεν το "προτιμά" το νοσοκομείο.
    Συμπτωματικά όμως χαλάει συχνά και ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Πρεβέζης (εγκαταστάθηκε το 1998) και οι κάτοικοι της Πρέβεζας οδηγούνται επίσης σε αυτό το ιδιωτικό κέντρο. Αλλά το νοσοκομείο αυτό δεν διαθέτει ούτε μαγνητικό τομογράφο, και τα περιστατικά φυσικά εξυπηρετούνται πάλι από το μεγάλο ιδιωτικό κέντρο της Άρτας.
    Πρέβεζα και Άρτα έχουν μαζί, 200.000 κατοίκους.
    Λεπτομέρεια: Βασικός Μέτοχος του Ακτινοδιαγνωστικού Κέντρου Άρτας ήταν η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής από το 2012, η οποία μόλις το 2015 συνειδητοποίησε ότι είχε "ξεχάσει" πως υπάρχει ασυμβίβαστο τού να είσαι βουλευτής και ταυτόχρονα μέτοχος σε εταιρεία που
συνάπτει συμβάσεις με το Δημόσιο.
Και μεταβίβασε τις μετοχές της σε... συγγενή της!
    Δεύτερη λεπτομέρεια: Κατά σατανική σύμπτωση, τα παραπεμπτικά που έστειλε το (κρατικό) Νοσοκομείο Άρτας προς το Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο Άρτας (του συγγενή της κ. Γεροβασίλη) από το 2014 μέχρι το 2016έχουν τριπλασιαστεί.
    Τα παραπάνω τα έχει καταγγείλει προ καιρού και η ΠΟΕΔΗΝ η οποία δέχτηκε τα πυρά της κ. Γεροβασίλη, δηλαδή έναν ποταμό οργής, αγανάκτησης και…αδιαφορίας!
    Πάντως, στην ειδική σελίδα διαφήμισης επαγγελματιών, τη businessclub.gr το εν λόγω ακτινοδιαγνωστικό κέντρο διαφημίζεται ακόμα με το όνομα της Όλγας Γεροβασίλη και του συγγενή της μαζί
    Ας μας πει η κυβέρνηση τι έχει κάνει αυτά τα 2 χρόνια για να λύσει το πρόβλημα των δυο κρατικών νοσοκομείων, ώστε να μην αναγκάζεται το κράτος να πληρώνει το ακτινοδιαγνωστικό κέντρο της κυρίας Γεροβασίλη.
(τα ποσά που βλέπετε στο ακόλουθο έγγραφο αφορούν μια μόνο περίοδο βλάβης -1 μήνας- ου τομογράφου: σύνολο 16.962 ευρώ).
    Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. 'Oλγα Γεροβασίλη στο πόθεν έσχες της για το 2014 δηλώνει 166.108,16 ευρώ, εκ των οποίων τα 141.172,97 είναι αφορολόγητα (βουλευτής γαρ) και έχει καταθέσεις μόνο 5.315 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου