Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ της Εθνικής, τέσσερις νεκροί



Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ της Εθνικής, τέσσερις νεκροί
    Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.
    Ενα αυτοκίνητο μάρκας Porsche «καρφώθηκε», λίγο πρις τις 4.00 το απόγευμα, σε σταματημένο όχημα στο πάρκινγκ της Eθνικής, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθούν στις φλόγες και τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ένα τρίχρονο παιδί, να χάσουν τη ζωή τους.
    Η Porsche ήταν καταχωρημένη στο όνομα Ευάγγελος - Απόστολος Βακάκης του Γεωργίου, όνομα που αντιστοιχεί στον ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo. Ο οδηγός της  ωστόσο δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί επειδή απανθρακώθηκε.
    Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, το όχημα μάρκας Peugeot στο οποίο επέβαινε η οικογένεια ήταν σταματημένο στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο. Ο οδηγός κατέβηκε για να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με τον τρίχρονο γιο της. H οικογένεια καταγόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πόλη της Πτολεμαΐδας.
    Εκείνη τη στιγμή, ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο σταθμευμένο ΙΧ.   Τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν αμέσως στις φλόγες.
    Η μάνα με το 3 ετών αγοράκι βρήκαν τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο ΙΧ, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το ένα άτομο, ένας άνδρας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ το δεύτερο απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα. 
    Ο πατέρας και οδηγός του σταθμευμένου ΙΧ μόλις άκουσε τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον.
    Δεν έχει τέλος η τραγωδία που βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες αλλά και ολόκληρη τη χώρα, παραμονή της Καθαράς Δευτέρας. Μετά την τραγική είδηση ότι μία μητέρα και το τριών ετών αγοράκι της έχασαν τη ζωή τους στην Αθηνών - Λαμίας όταν έπεσε πάνω τους η Porsche, μέσα στην οποία επίσης σκοτώθηκαν δύο νέοι άνθρωποι, οι αποκαλύψεις έρχονται να κάνουν ακόμα χειρότερο το σκηνικό της τραγωδίας.
    Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsIT.gr ένας συγγενής του τραγικού πατέρα, η αδικοχαμένη μητέρα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της...
    "Ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος... Πήρα στο χωριό και το έμαθα από εκεί. Μου είπαν ότι ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Το είχα ακούσει εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος" είπε μεταξύ άλλων στο newsIT.gr ο εξάδελφος του πατέρα και πρόεδρος της κοινότητας Αντιγόνου, Γιώργος Κωνσταντινίδης.
    "Το παιδί δούλευε στην Αθήνα. Είχε πάρει άδεια και ερχόταν στο χωριό. Και σταμάτησε εκεί, στις τουαλέτες και έγινε αυτό που έγινε" συμπλήρωσε.
    Τι λέει στο newsIT.gr ο αδερφός του τραγικού πατέρα.
    "Είμαστε συγκλονισμένοι ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος δεν θέλουμε να μιλήσουμε. Τι να πούμε. Είναι τραγικό αυτό που συνέβη", ανέφερε χαρακτηριστικά στο Newsit, ο Νίκος, αδερφός του Υπάτιου, ο οποίος μέσα σε μία στιγμή έχασε την γυναίκα και το παιδί του.
    Προς το παρόν κανένα μέλος της οικογένειας τόσο της αδικοχαμένης Αποστολίας όσο και του Υπάτιου, δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες πως ήταν έγκυος 4 μηνών...
Τα παιχνίδια της μοίρας πίσω από το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών Λαμίας
    Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν πως έγινε το κακό από τη μια στιγμή στην άλλη. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μια Porsche μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα και παρασύρει το αυτοκίνητο που περίμεναν μάνα και παιδί. Τα δύο οχήματα τυλίγονται στις φλόγες και ο απολογισμός είναι τραγικός.  Νεκροί ο οδηγός και ο συνοδηγός της Porsche αλλά και η μητέρα με το τρίχρονο αγγελούδι της, που περίμεναν τον οδηγό και πατέρα του μικρού να επιστρέψει από την τουαλέτα. 
    Μέχρι εκείνη τη στιγμή η 33χρονη Αποστολία ήταν μια ευτυχισμένη μητέρα, που μεγάλωνε τον γιο της Παύλο. Γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, απ'όπου επέστρεφε με την οικογένειά της, παντρεύτηκε το 2011 τον άντρα της ζωής της, Υπάτιο, που ήταν όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media, λάτρης των αυτοκινήτων.
    Η είδηση του τραγικού θανάτου, έπεσε σαν βόμβα στους συγγενείς της άτυχης μητέρας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγός της, μετά το αρχικό ισχυρό σοκ, τηλεφώνησε στους γονείς του. Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου