Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Μάρδας για μετανάστες: Ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής για όσους μπορούν να επενδύσουν στην Ελλάδα.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Μάρδας για μετανάστες: Ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής για όσους μπορούν να επενδύσουν στην Ελλάδα.
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !
Κάποιοι από αυτούς, ίσως έχουν λεφτά.
Ευκαιρία να τα ρίξουν στο ‘’πηγάδι’’, μαζί με τα δικά μας….
Λέτε, να βρεθούν τόσο ηλίθιοι λάθρο ?
Μπορεί να τους τάξει Ελληνική ιθαγένεια, Ελληνική υπηκοότητα, διαβατήρια και ταυτότητες, να τους βάλει και σε εκλογικούς συνδυασμούς, να τους δώσει και δάνεια, να τους δώσει και από…. πέντε αυγά Τουρκίας, και τότε , ΘΑ ΔΟΥΜΕ !
    Σχέδιο με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας μελετά η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.
    Ο Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας σήμερα σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του Σκάι, ανέφερε πως η κυβέρνηση μελετά σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας. Ο κύριος Μάρδας υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής». ( !!!!!!!!!!!!!!!!! )
    Δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα για το από που θα προέλθουν τα 5 δισ. ευρώ που αναφέρονται ως δημοσιονομικό κενό σήμερα και σημείωσε «πως δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από φόρους με τη σημερινή μορφή τους. Υπάρχουν διάφορα σενάρια υπό συζήτηση σήμερα εντός της κυβέρνησης».
    Αναφερόμενος στη διαχείριση του προσφυγικού ο κύριος Μάρδας σημείωσε «μας κατηγόρησαν για πλημμελή φύλαξη των συνόρων της χώρας. Πλέον στην περιοχή βρίσκεται και επιχειρεί το ΝΑΤΟ και βλέπετε και σήμερα πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Για τη φράση του ο «Μουζάλας δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο» ο κύριος Μάρδας σημείωσε πως ήταν μία λεκτική υπερβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου