Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Εξοντωτική ποινή σε ΠΑΟΚ - Αφαίρεση 5 βαθμών και 3 αγωνιστικές χωρίς κόσμο.Εξοντωτική ποινή σε ΠΑΟΚ - Αφαίρεση 5 βαθμών και 3 αγωνιστικές χωρίς κόσμο.
Ναι, αδικήθηκαν στο πέναλτυ που δεν έδωσε. Ας μην έκανε ο Μάκ αυτά που έκανε
Και δεν είμαι από αυτούς που λένε ‘’Σφάξε με πασά μου ν’ αγιάσω’’.
Και δεν είναι οι μόνοι, ούτε η πρώτη τους φορά!
Ας ψάξουν να βρούν ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ, για τις οποίες ‘’μπαίνουν μέσα’’ όποτε τους καπνίσει….
Ο παναθηναικάκιας Κοντονής, έκλεισε την Θ13 του ΠΑΟ. Στον ΠΑΟΚ  τι έπρεπε να κάνει ?
http://www.iefimerida.gr/
     «Εξοντωτική» ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος!
    Αφαίρεση πέντε βαθμών και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, αν και έχουν δικαίωμα για έφεση οι Θεσσαλονικείς. Συνολικά οι αγωνιστικές για τον ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο είναι πλέον 5! Κάτι που σημαίνει πως παίζουν χωρίς κόσμο στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας, στα τρία των πλέι οφ (αν μπει) και ένα ματς για του χρόνου.
    Πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει 39 βαθμούς στην Super League και έτσι επηρεάζεται άμεσα και η βαθμολογία ενόψει των πλέι οφ της Super League με την διαφορά της ΑΕΚ με τον 5ο πια ΠΑΟΚ να είναι 14 βαθμοί.
    Αυτό σημαίνει πως αν τα πλέι οφ θα ξεκινούσαν σήμερα, η βαθμολογία θα ήταν
ΑΕΚ 3
Παναθηναϊκός 2
Πανιώνιος 0
ΠΑΟΚ 0
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
     «-Υποθέσεις:
    α) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 8411/4-3-2016 κλήσης της παρούσας Επιτροπής προς απολογία της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα, και της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», που εδρεύει στον Πειραιά και εκπροσωπείται νόμιμα,
    β) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 9117/10-3-2016 κλήσης της παρούσας Επιτροπής προς απολογία της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα, κατόπιν της υπ’ αριθμ. πρωτ. 9082/10-3-2016 άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων σε βάρος της.
    ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ αντιμωλία των εγκαλουμένων ΠΑΕ τις υποθέσεις
      α) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 8411/4-3-2016 κλήσης της παρούσας Επιτροπής προς απολογία της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»,
       β) επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 9117/10-3-2016 κλήσης της παρούσας Επιτροπής προς απολογία της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» κατόπιν της υπ’ αριθμ. πρωτ. 9082/10-3-2016 άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων σε βάρος της.
    ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως προς το θέμα της διακοπής του αναφερομένου στο σκεπτικό αγώνα.
    ΚΗΡΥΣΣΕΙ πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
      α) ως προς το θέμα της διακοπής του αναφερομένου στο σκεπτικό αγώνα,
      β) ως προς τα αναφερόμενα στο σκεπτικό εκτεταμένα επεισόδια, που προκάλεσαν οπαδοί της.
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
      α) ως προς την πρώτη πράξη: απώλεια του αναφερομένου στο σκεπτικό αγώνα και κατακύρωσή του υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3), καθώς και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει,
      β) ως προς τη δεύτερη πράξη: χρηματική ποινή ύψους εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα.
    ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΙ τις παρεπόμενες ποινές της αφαίρεσης βαθμών από τον οικείο πίνακα βαθμολογίας, επιβάλλοντας συνολική ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει (αριθμός απόφασης 89)».
Αντίδραση ΠΑΟΚ για την εξοντωτική ποινή
    Γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο προφίλ της στο Facebook:
    Εξάντλησε την...δημιουργική ερμηνεία των νόμων η επιτροπή της ΕΠΟ και καταστρατηγώντας κάθε έννοια ισονομίας, τιμώρησε με αφαίρεση 5 βαθμών και 3 αγώνων χωρίς θεατές τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό και με άλλες δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων για όσα έγιναν (;) με Πανιώνιο και... Καλλονή! Όποιος βρει αυστηρότερη ποινή άλλης ομάδας για παρόμοια περιστατικά τα τελευταία χρόνια κερδίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου