Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Θεσσαλονίκη: Υψωσε τουρκική σημαία στο μπαλκόνι παραμονή 25ης Μαρτίου- Ξεσηκώθηκε η γειτονιά.Θεσσαλονίκη: Υψωσε τουρκική σημαία στο μπαλκόνι παραμονή 25ης Μαρτίου- Ξεσηκώθηκε η γειτονιά.
Το θέμα δεν είναι η τούρκικη σημαία, αλλά ‘’η γειτονιά’’ που ξεσηκώθηκε, έβαλε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο μπαλκόνι της ?
Από ότι φαίνεται στην φωτογραφία, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ !
Οι άλλοι, μήπως είναι….. κρυπτοέλληνες ?????
    Τις έντονες αντιδράσεις των γειτόνων προκάλεσε 24χρονος Θεσσαλονικικός που επέλεξε να... γιορτάσει την 25η Μαρτίου υψώνοντας την τούρκικη σημαία στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του.
    Στο...πόδι βρέθηκε μια ολόκληρη γειτονιά στη Θεσσαλονίκη οι κάτοικοι της οποίας αντίκρυσαν μια τούρκικη σημαία να ανεμίζει σε μπαλκόνι παραμονή της 25ης Μαρτίου. Οπως αναφέρει seleo.gr, το οποίο δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, πρόκειται για διαμέρισμα επί της οδού Β. Όλγας ο ένοικος του οποίου κρέμασε στο μπαλκόνι την σημαία με την ημισέληνο ανάμεσα στις ελληνικές που είχαν βγάλει οι γείτονες στα υπόλοιπα διαμερισμάτα
    Κάποιοι από τους γείτονες ενοχλημένοι ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας τελικά έκαναν συστάσεις στον ένοικο που πριν από λίγο ξεκρέμασε τη σημαία.

1 σχόλιο:

  1. Και στην Αμερικη, οταν εγινε το χτυπημα στους διδημους πυργους, γεμισε παντου Αμερικανικη σημαια. Το ανιστορητο παλικαρι δεν καταλαβε οτι βρισκεται σε Ελληνικο εδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή