Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Στα δικαστήρια οι 34 δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης για τα τραπεζοκαθίσματα της Ικτίνου.



Στα δικαστήρια οι 34 δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης για τα τραπεζοκαθίσματα της Ικτίνου.
Συνταγή αλχημείας.
Κάνε τους ΔΡΟΜΟΥΣ , ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ και μετά δώσε άδεια για… ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ !
Νοικιάζεις μαγαζί 5 τετραγωνικά και έχεις άλλα 100 πεζοδρόμιο!
makthes.gr
    Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου θα αρχίσουν να περνούν από τις 8.45 το πρωί της Δευτέρας 34 νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της Θεσσαλονίκης, ώστε να απολογηθούν -κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος- για την υπόθεση της Ικτίνου
    Οι αιρετοί κατηγορούνται για την απόφαση που είχε λάβει το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης το Μάιο του 2011 σχετικά με τη χωροθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων στους πεζόδρομους της Ικτίνου και της Ζεύξιδος. Η υπόθεση αυτή κατέληξε να απασχολεί την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς κομμωτής που διατηρεί το κατάστημά του στην περιοχή στράφηκε κατά των δημοτικών συμβούλων, όπως και δημοτικών υπαλλήλων που είχαν χειριστεί το ζήτημα της χωροθέτησης των τραπεζοκαθισμάτων. 
    Οι 34 αιρετοί επρόκειτο να παρουσιαστούν στην πταισματοδίκη, ώστε να απολογηθούν για την υπόθεση, χθες το πρωί. Ωστόσο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος και οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου ζήτησαν να δοθεί παράταση. Εν τέλει η απολογία των δημοτικών συμβούλων ενώπιον της πταισματοδίκη προσδιορίστηκε για το πρωί της προσεχούς Δευτέρας. 
Συμπληρωματικό υπόμνημα 
    Τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι νομικοί σύμβουλοι του δήμου Θεσσαλονίκης επεξεργάζονται ένα σχέδιο συμπληρωματικού υπομνήματος, το οποίο θα κατατεθεί στην πταισματοδίκη από το σύνολο των αιρετών που έχουν κληθεί σε απολογία. 
    Οι 34 δημοτικοί σύμβουλοι είχαν βρεθεί στο γραφείο της πταισματοδίκη και στο τέλος Φεβρουαρίου, για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην ίδια υπόθεση. Και τότε οι αιρετοί είχαν υποβάλει κοινό υπόμνημα, ζητώντας η υπόθεση αυτή να τεθεί στο αρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου