Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

9.Παραιτείται από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
9.Παραιτείται από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης
Όλοι οι… πηδηχτούληδες, ( ή ‘’πεταλουδίτσες’’ αν προτιμάτε ) με τα ‘’μέσα – έξω’’ τους, γίνονται αναξιόπιστοι ακόμα και από τον ίδιο τον εαυτό τους.
Ήθελε…’’συγκυβέρνηση’’, έ ?
Οι καλαμακίες πληρώνονται ! Ρώτα τον Καρατζαφέρη !
Αλήθεια, ποια είναι η άποψη της κυρίας Ρεπούση ? Αλλά δεν την ενδιαφέρει, γιατί θα γίνει υπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση ξώπετσα από Δευτέρα…
    Την παραίτησή του από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ θα υποβάλλει  ο Φώτης Κουβέλης.
    Ο κ. Κουβέλης σε δήλωσή του αναφέρει ότι έχει χρέος να υποβάλλει στην ΚΕ και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτησή του.
    Ο Φώτης Κουβέλης, δέχθηκε σκληρή κριτική μετά την πολύ χαμηλή επίδοση της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές, με στελέχη, με πρώτο τον Γρηγόρη Ψαριανό, την παραίτησή του.
Ολόκληρη η δήλωση του Φώτη Κουβέλη:
"Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.
Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.
Τα  αποτελέσματα  των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο  του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες. Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου