Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

3.Υπό αλβανική εισβολή η ελληνική ύπαιθρος: Αυτοί είναι οι πέντε αλβανοί που είχαν ρημάξει τη μισή Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
defencenet.gr
    Ακούγεται σαν ψέμα, σαν ένα κακόγουστο αστείο: Πέντε μόλις Αλβανοί, μία ασήμαντη ολιγομελής συμμορία να έχει ρημάξει ολόκληρη χώρα.
    Σαν να βρισκόμαστε στην εποχή του μεσαίωνα που δεν υπήρχε ικανή κεντρική διοίκηση και εξουσία και μία Καταλανική Εταιρία, μερικές δεκάδες πλιατσικολόγοι, Αραγονέζοι πειρατές, ή Φράγκοι μισθοφόροι κοκ, ρήμαζαν κατά βούληση την ελληνική ύπαιθρο. Αλλά ναι: εκεί έχουν επιστρέψει την πατρίδα μας
    Ας κρατήσουμε τουλάχιστον την καλή είδηση ότι οι συγκεκριμένοι πέντε Αλβανοί τελικά συνελήφθησαν.  Όμως υπάρχουν κι άλλες αλβανικές μαφίας που κυκλοφορούν και ρημάζουν την ελληνική ύπαιθρο. Για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι και αφού συνελήφθησαν δεν… τελειώνει εδώ η ιστορία.
    Όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι πλέον είναι πρόβλημα οι Αλβανοί στις υπερφορτωμένες ελληνικές φυλακές… αφού όταν δεν σχεδιάζουν και εκτελούν κάποια απόπειρα απόδρασης, θα σφάζουν κάποιον αθώο Έλληνα αστυνομικό με αυτοσχέδια μαχαίρια…
    Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των πέντε Αλβανών που είχαν διαπράξει τουλάχιστον 25 κλοπές οχημάτων και διαρρήξεις σπιτιών κυρίως στη Νότια Πιερία, αλλά και στη Λάρισα, στην Αττική, στην Εύβοια και στην Κορινθία. 
    Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 11 Μαΐου, μετά τη σύλληψη δυο μελών της για ληστεία σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στη Σκοτίνα Πιερίας.
Ειδικότερα, πρόκειται για τους:
   
Στα σπίτια των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή, καθώς και 1.670 ευρώ σε μετρητά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν. 
    Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας που αναζητούνται. 
    Σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη κατά περίπτωση για κλοπές, διακεκριμένες  κλοπές κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ληστεία από κοινού και της νομοθεσίας περί όπλων. 

    Όσοι διαθέτουν περισσότερες πληροφορίες για τη δράση τους, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23510-46631 ή 23510-46633 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου