Σάββατο 24 Μαΐου 2014

2."Καμιά σχέση ο στρατός". Δικαίωση του συλλόγου για την αξιοποίηση του Καρατάσου

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2."Καμιά σχέση ο στρατός". Δικαίωση του συλλόγου για την αξιοποίηση του Καρατάσου
Δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.
Και καλά κάνουν , αφού τους το επέτρεψαν..
Όχι όμως και …Γήπεδο του ΠΑΟΚ ! Στον Δενδροπόταμο, έχει αρκετές εκτάσεις…
    Πριν από είκοσι μέρες κατατέθηκε επίσημα και αξιολογείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, η αίτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρατάσιου για την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου
    Αυτήν την πρόταση αξιοποίησης στηρίζουν 55 σύλλογοι του Δήμου Παύλου Μελά. Στην απάντηση που λάβαμε φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Καρατάσιου ανήκει στην ανταλλάξιμη περιουσία του Δημοσίου (Α.Κ. 11978) και δεν έχει καμία σχέση με το χώρο σήμερα ο στρατός.
    Είναι γνωστό ότι το Καρατάσιου ως ανταλλάξιμο κτήμα μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο για κοινωφελείς σκοπούς και δημόσιες χρήσεις. Δυστυχώς όμως ο κ. Παπαδόπουλος Διαμαντής τρεις ημέρες πριν τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές, συνεχίζει να καλεί δημόσια τον ΠΑΟΚ να έρθει να κάνει γηπεδικές εγκαταστάσεις μέσα στο Καρατάσιου.
    Το Καρατάσιου όπως έχουμε ξαναπεί δεν χαρίζεται και δεν ξεπουλιέται. Ούτε είναι κτήμα του κ. Παπαδόπουλου Διαμαντή για να το διαπραγματεύεται προεκλογικά προς άγρα ψήφων. Το Καρατάσιου ανήκει στους πολίτες όλης της Θεσσαλονίκης ως κοινόχρηστος ελεύθερος χώρος πρασίνου, πολιτισμού και αναψυχής και εκεί θα παραμείνει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου