Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

10.Το βασικό ένστικτο του υπουργού Οικονομικών –Ποια συγγένεια έχει ο Γιάννης Στουρνάρας με τη Σάρον Στόουν

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
10.Το βασικό ένστικτο του υπουργού Οικονομικών –Ποια συγγένεια έχει ο Γιάννης Στουρνάρας με τη Σάρον Στόουν
Έ, ναι, τώρα που το βλέπω, έχουν και κάποια ομοιότητα…
    Ο Γιάννης Στουρνάρας για να γίνει δημοφιλής ανάμεσα σε υπουργούς, βουλευτές και ομολόγους του στο Γιούρογκρουπ επικαλείται ότι γνωρίζει τη..Σάρον Στόουν. Δεν την γνωρίζει απλά. Είναι πρώτη εξαδέλφη του.
    Για όσους δεν πείθονται ο υπουργός οικονομικών, σύμφωνα με το «Βηματοδότη», ξετυλίγει την πραγματική ιστορία του παππού του Ανάργυρου Στουρνάρα, που έφυγε μετανάστης στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 1910. Εκεί άλλαξε το όνομά του, όπως έκαναν όλοι οι Έλληνες μετανάστες ώστε να μπορούν να προφέρουν οι Αμερικάνοι εύκολα το επίθετό τους. Έτσι από Ανάργυρος Στουρνάρας το έκανε... Harris Stone.
    Ο υπουργός οικονομικών έχει κληρονομήσει την ταυτότητα του παππού του με το επίθετο Stone και την επιδεικνύει με καμάρι στους φίλους του λέγοντας ότι η πασίγνωστη ηθοποιός είναι πρώτη εξαδέλφη του. «Αφού έχουμε το ίδιο επίθετο», λέει. Την Πέμπτη, όταν μια φωτογραφία της πανέμορφης και καλλίγραμμης ηθοποιού φιγουράριζε όρθια στην πρώτη σελίδα των «Νέων», ο κ. Στουρνάρας δέχθηκε τουλάχιστον 20 τηλεφωνήματα από γνωστούς του, που του ζητούσαν στα σοβαρά ένα και μόνο πράγμα «Πες της να έρθει στην Ελλάδα να μας τη γνωρίσεις. Πρόκειται για γυναικάρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου